‘s Werelds grootste cocktaillikeurenfabrikant De Koninklijke De Kuyper introduceerde een frisse likeur met de exotische smaak van ananas. Bartenders kunnen met deze ‘Pineapple Liqueur’ een frisse twist aan cocktails toevoegen. De ‘Pineapple Daiquiri’, bestaande uit De Kuyper’s likeur met volle ananassmaak, limoen en Don Q Spiced Rum, belooft volgens de barscene dan ook dé cocktail van deze zomer te worden. Zelf de zomer in huis halen en aan de slag met de Pineapple Daiquiri? Dat kan! Vanaf deze week is de ananaslikeur verkrijgbaar bij Gall & Gall en de betere zelfstandige slijter.

De Kuyper introduceert de tropische smaakmaker van deze zomer

Kick-off cocktailseizoen 

Met de komst van De Kuyper’s nieuwe ananaslikeur wordt het cocktailseizoen meteen exotisch afgetrapt. Niet alleen bartenders toveren dit jaar tropische drankjes tevoorschijn met de smaak van het heerlijke zomerfruit, ook thuis laat je het zonnetje schijnen met een zelf geshakete Pineapple Daiquiri. De frisse smaak van het goudgele fruit wordt in deze zomercocktail perfect in balans gebracht door het verfijnde zuurtje van limoen. Het vakwerk van de Kuyper wordt extra benadrukt door de toevoeging van een bescheiden scheut pit: de Don Q Oak Barrel Spiced rum.

Nieuwe ananaslikeur is basis voor cocktail-hit ‘Pineapple Daiquiri’

Pineapple Daiquiri: Zoet en Zomers

Nederland houdt van ananas: de koning van het zomerfruit! We zien deze vrucht zelfs al als veel gezien modeverschijnsel in afgestyle interieurs én als hippe print op kleding. Hóóg tijd om deze trend door te vertalen naar de basis van smaakvolle cocktails wereldwijd. Zelf shaken met de nieuwe ananas basis? Dat kan!

Pineapple Daiquiri fles De Kuyper Cocktail Recept Spiced Pineapple Daiquiri:

  • 1 deel De Kuyper Pineapple
  • 2 delen Don Q spiced rum
  • 1 deel limoensap

Goed shaken met ijs en genieten onder je palmboom in de tuin! 

Over De Kuyper Royal Distillers

De Kuyper Royal Distillers BV is één van de oudste familiebedrijven van Nederland, opgericht in 1695. Met de bekende De Kuyper cocktaillikeuren, Peachtree, Rutte Gin en Jenever, Mandarine Napoleon, Warninks en Dropshot in het portfolio, is De Kuyper wereldwijd marktleider in range likeuren en wordt verkocht in meer dan 100 landen. De visie ‘Own the cocktail’ heeft inmiddels globale bekendheid. De Kuyper verkoopt naast de eigen merken ook agentschap-merken zoals het portfolio van Beam Suntory, Don Q rum, Russian Standard vodka, Zubrowka vodka, No3 Gin, Chartreuse en Sierra Tequila op de Nederlandse markt. De Kuyper Royal Distillers heeft distilleerderijen in Schiedam en Dordrecht en produceert cream dranken in Middelharnis.

LINKS:

🍇🍷🍴Geen enkele cocktail of culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Ga hier naar de website van De Kuyper

Fotocredits (en meer heerlijke cocktails!) Cocktailicious