Ken je food & wine bar ‘PIERRE par CP’ aan de Haagse Denneweg al? Pierre kende je waarschijnlijk wel, want een wijnbar met die naam zat er al enige tijd. Maar sinds afgelopen zomer is daar een en ander veranderd. De nieuwe eigenaren zorgden voor een restyling van het interieur én de wijnkaart….

‘par CP’ staat voor ‘door Central Park’, een link naar het Voorburgse restaurant Central Park

Eigenaar en SVH Meestergastheer Joey de Kruijf presenteert bij PIERRE par CP met trots een selectie uit de bijzondere wijnvoorraad van zijn Voorburgse restaurant. Met een bijzondere kaart maakt hij, samen met zijn team, de voorraad van ruim 750 wijnen van Central Park toegankelijk voor elke wijnliefhebber.

Pierre par CP wijnen en kelder

Topwijnen per glas

En dat is een feestje! Vooral ook door de vele wijnen die per glas te bestellen zijn. Van een Grüner Veltliner van Domäne Wachau tot een Syrah van Mullineux uit Zuid-Afrika. Veel topwijnen worden met behulp van de Coravin geschonken. Wij genoten deze middag van een prachtige Meursault 2017 van Alain et Vincent Creusefond en een heerlijk glas Ca’Marcanda Promis 2016 van Gaja. Na een sprankelend glas champagne Roger Manceaux brut cuvée de réserve.

Pierre par CP wijnen geproefd

Kleine gerechtjes of compleet menu

Bij PIERRE par CP kun e bovendien vanaf de lunch tot laat in de avond genieten van het uitgebreide culinaire aanbod dat met liefde en kennis is samengesteld. De menukaart bestaat uit gerechtjes die je naar hartenlust kunt combineren. Ook is het mogelijk om uit een vast vier-, zes- of acht gangenmenu te kiezen. De gerechten kunnen uiteraard ook à la carte worden besteld. Daarnaast staan er heerlijke bar bites op het menu, zoals oesters, blini’s met kaviaar, pata negra en meer lekkernijen. De garnalen kroketjes en pimentos de padron zijn een aanrader! En die oester…

 

 

Voor meer info en reserveren: ga hier naar de website van PIERRE par CP

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in✏️voor onze wekelijkse nieuwsbrief!