Morgen is het Koningsdag! Vergeet de oranje tompoucen, oranje glacé koeken en de bakkerij op de hoek maar trek dat schort aan, stroop die mouwen op en verras jouw gasten of familie met een zelfgemaakte, verse carrotcake!

Deze taart met een touch of orange is de ideale treat voor Koningsdag en gaat ook nog eens, heel belangrijk voor de grown-ups, perfect samen met Warre’s Otima 10. Want pairing is king.. ehh key!

Warre’s & worteltaart – een koninklijke combi

De Warre’s Otima 10 Tawny weet de volheid van vers, jong fruit perfect te balanceren met de verfijnde aroma’s en elegantie van een mooie tijd houtrijping. De rozijnen, pecannoten en specerijen accentueren de elegante aroma’s van de Otima 10 Tawny en maken samen een koninklijke pairing met de worteltaart! Bovendien zijn de 2 naast elkaar opgediend ook nog eens een lust voor het oog ;).

Klik hier voor het recept van de worteltaart

Warre’s Otima 10 Tawny

De Otima 10 Tawny is een houtgerijpte port met een mooie diepe amber goude Tawny kleur. In de neus vertoont de wijn aroma’s van noten en rijp fruit. Op de tong is hij licht en delicaat maar toch mooi rond met tonen van gedroogd fruit en een lange elegante afdronk.

Serveertip: licht gekoeld of kamer temperatuur.
Deze portwijn gaat uitstekend samen met kaas, noten of gedroogd fruit.

 

Warres Otima 10 port

Bron: persbericht

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!