Op www.oostenrijksewijn.nl kan iedereen vanaf nu 280 Oostenrijkse wijnen bekijken en bestellen. Vanwege de hoge kwaliteit van Oostenrijkse wijnen en de groei in populariteit is deze Nederlandse website met een zeer uitgebreid aanbod gerealiseerd door samenwerking van vier gespecialiseerde importeurs van Oostenrijkse kwaliteitswijnen.

Gezamenlijk bieden zij 280 wijnen aan, elk van kwalitatief zeer goede wijnmakers, nu 29 in totaal. Er zijn wijnen te koop vanaf €6 tot €160 per wijn vanuit vrijwel alle wijnregio’s met internationale en lokale druivenrassen in halve flesjes tot aan drie literflessen. Met klinkende namen als Weingut Knoll uit de top Wachau, Wine Enthousiast’s European Winery of the Year Pfaffl, Kracher als koning van de edelzoete wijnen en Feiler-Artingen als uitzonderlijk goed voorbeeld van biodynamische wijnbouw.

Oostenrijkse wijn

Vorig jaar groeide de Nederlandse import van Oostenrijkse wijn met 32,5%, het succes is gebaseerd op de reputatie van Oostenrijkse wijn: kwaliteit is het sleutelwoord. Nu zijn deze wijnen toegankelijk voor elke Oostenrijk- en wijnliefhebber. Met dagelijkse bezorging, gratis bij bestellingen vanaf €47,50 en elke wijn is per fles te bestellen. Zodra het weer mag en kan organiseert Oostenrijkse Wijn in samenwerking met Master of Wine Cees van Casteren wijnproeverijen. De website zelf biedt al uitgebreide informatie over de wijn, de wijnmaker, de regio en deze informatie breidt zich langzaam uit.

Over Oostenrijksewijn.nl

Initiatief van: Anfors Imperial | Wijnimport J. Bart | Poot Agenturen | Residence Wijnen
M.m.v.: Austrian Wine | Regina Meij | Cees van Casteren MW
Socials: @oostenrijksewijn Instagram en Facebook
Website: www.oostenrijksewijn.nl

Bron: persbericht

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!