Naar aanleiding van alle maatregelen en de huidige situatie in de Nederlandse Horeca komt ook wijnimporteur Oud Reuchlin & Boelen met een initiatief om de horeca een hart onder de riem te steken: www.helpdehorecadoor.nl 

Horecazaken zijn gesloten en zitten tijdelijk zonder inkomsten dus alle steun is hard nodig om ze door deze crisis heen te helpen.

www.helpdehorecadoor.nl

Onder het moto ‘samen sterk’ is vorige week het initiatief: www.helpdehorecadoor.nl live gegaan! Via deze website kunnen nu ook consumenten wijnen voor thuis bestellen en tevens de horeca in Nederland een warm hart toedragen. Voor iedere verkochte doos wijn wordt er namelijk € 3,- aan Koninklijke Horeca Nederland (de branchevereniging voor de horeca) geschonken ter ondersteuning van de horeca in deze moeilijke tijden.

Zo kun jij de horeca helpen in deze moeilijke tijd

Wijnliefhebbers in quarantaine opgelet: goede wijnen worden voor een lage prijs aangeboden en ook nog eens veilig en kosteloos thuisbezorgd. Op www.helpdehorecadoor.nl spotte ik een van mijn favoriete rosé’s: de Franse Rosé de Chevaliere. Een heerlijk zomerse rosé om onbezorgd van te genieten. Maar ook fijne rode en witte wijnen én bubbels uit veel verschillende landen staan voor je klaar om van te genieten.

Mijn 5  favorieten:

  • Bubbels: El Miracle Cava Organic, Spanje € 7,25
  • Wit: Ruffino la Solatia Pinot Grigio, Italië € 12,08  € 8,45
  • Rosé: Rosé de la Chevaliere Grenache, Frankrijk € 8,33  € 5,75
  • Rood: Le Chevaliere Syrah-Grenache bio, Frankrijk € 9,35  € 6,75
  • Rood: Luigi Bosca Grand Pinot Noir, Argentinië € 14,95

Eigenlijk was het best moeilijk om er slechts 5 uit te kiezen want ik zie veel meer interessante wijnen. Check dus snel deze website en help de horeca door deze crisis heen te komen, zodat we straks niet alleen thuis maar ook in onze favoriete horecazaken fijne wijnen kunnen blijven drinken.

www.helpdehorecadoor.nl 

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Bron: persbericht