Wijnreis naar Roemenië! Ben je avontuurlijk? Houd je van goede wijn en goed eten, van natuur en cultuur? Ben je toe aan iets nieuws en ben je het zat om de zoveelste Merlot of Chardonnay te drinken? Dan is dit misschien iets voor je, deze onvergetelijke wijnreis naar Roemenië!

Roemwijn logo

Roemenië, een bijzonder wijnland

Roemwijn en Romtour organiseren tussen 21 – 30 september 2018 samen een onvergetelijke wijnreis naar Roemenië. We kunnen ons voorstellen dat je niet meteen aan Roemenië denkt als wijnland, maar wist je dat Roemenië tot de grootste wijnlanden van de wereld behoort en een rijke wijncultuur heeft die maar liefst 4.000 jaar oud is?

Info wijnreis naar Roemenië en lentewijnenproeverij

Om je alvast een indruk te geven wat je van onze wijnreis kan verwachten organiseren wij op zaterdag 21 april 2018 een gezellige informatiemiddag en tevens onze lentewijnenproeverij met verrukkelijke Roemeense wijnen. Tijdens deze informatiemiddag maak je kennis met Andreea en Luc Hardus, de reisexperts van Romtour, en met Cristina Andriescu, importeur en Roemeense wijnen specialist van Roemwijn.Wij zullen tijdens onze leuke en informatieve presentatie onze passie overbrengen van hoe bijzonder en mooi onze wijnreis is.

Wijnreis naar Roemenie 2 wijngaarden foto Roemwijn

Locatie infomidddag Wijnreis naar Roemenië

De proeverij en infomiddag vinden plaats in Rijswijk, Geestbrugweg 128. We starten om 15.00 uur met de presentatie en zullen vervolgen met een wijnproeverij van diverse Roemeense lentewijnen onder begeleiding van Cristina. Rond 17.30 uur verwachten we af te sluiten. We hebben ook lekkere hapjes. Kortom alle ingrediënten voor een leuke en gezellige middag. Deelname aan deze informatiemiddag en wijnproeverij is gratis en vrijblijvend. Wél verzoeken we je om je van tevoren in te schrijven, uiterlijk op vrijdag 20 april. Zou je zo vriendelijk willen zijn om een email te sturen naar cristina@roemwijn.nl?

Hier kun je alvast meer lezen over ons reisprogramma.

Noroc! Proost!

Cristina, Andreea en Luc

LINKS:

Roemwijn

Romtour

Meer over Roemenië op deze website lees je hier

Geen enkel culinair nieuwtje missen? ✏ Schrijf je dan hier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!