Restaurant Jantrus, een parel in hartje Gouda, is klaar om herontdekt te worden. Want naast het ‘private dining’ concept kun je er nu ook met kleinere groepjes uit eten. Dikke aanrader!

Al 24 jaar verwennen Arthur en Marjan hun gasten in hun sfeervolle restaurant met heerlijke gerechten en bijpassende wijnen. Ze doen dat samen, zonder personeel, met passie, gastvrijheid en vakmanschap. Niet voor niets krijgt restaurant Jantrus voortdurend mooie recensies op Tripadvisor en Thefork. Op de laatste hebben ze zelfs al jarenlang een score van 9,6. En ik moet zeggen, daar ben ik het helemaal mee eens, want ook ik heb een heerlijke avond beleefd bij Arthur en Marjan.

Ouderwets genieten, een echte avond uit”

Wijn- Maria- en AGA tafel

Sinds kort kun je, naast de private dining, ook met een kleiner gezelschap van 2-4 personen genieten van een heerlijk avondje uit bij restaurant Jantrus. Op vrijdag en zaterdag maakt de lange tafel plaats voor 3 sfeervolle tafels. De Wijntafel , de Mariatafel en de AGA tafel. De Wijntafel staat aan het begin van het restaurant, bij de wijnkasten. De Mariatafel staat in het midden van de zaak, naast een mooi Mariabeeld. De AGA-tafel vind je achterin, tegen de prachtige AGA Cooker waar je goed zicht hebt op hoe chef Arthur met de AGA Cooker (een specialiteit van restaurant Jantrus) werkt. De eerste twee tafels zijn voor maximaal 4 personen de laatste voor 2. Bij reservering kun je de keuze gelijk doorgeven.

Aga kookhuis Jantrus compilatie

Corona-proof

Uiteraard wordt rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM en is het restaurant ‘corona-proof’. Zoals altijd hebben Arthur en Marian bedrijfshygiëne hoog in het vaandel staan. Daarnaast zijn per avond maximaal 10 plaatsen beschikbaar die uitsluitend vooruit te reserveren zijn. De drie tafels staan ver genoeg uit elkaar en zijn gescheiden door een onzichtbare wand. Ongezellig? Integendeel! Het restaurant van Arthur en Marian is sfeervol, met de intimiteit van thuis. Niet alleen door het kleinschalige karakter, maar ook door alle gerechten die Arthur met passie bereidt. Hij gebruikt pure, eerlijke verse kwaliteitsproducten van het seizoen en streeft naar zoveel mogelijk biologische, scharrel- en fairtrade producten.

Met Marjan als charmante gastvrouw kun je heerlijk en ongedwongen genieten van de seizoenen en van een mooi glas wijn. “We serveren altijd een 4-gangen verrassingsmenu inclusief 3 glazen wijn of 3 drankjes naar keuze. Extra service: aperitiefhapje, amuse, plat water, lekkers bij koffie of thee.”

Private Dining

Van het private dining concept waar restaurant Jantrus om bekend staat, kun je nog steeds genieten. Dineren met je eigen gezelschap van 10-12 personen is mogelijk van dinsdag t/m donderdag en vrijdag en zaterdag op aanvraag.

Meer info en reserveren: https://www.agakookhuisjantrus.nl/restaurant/

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Dit artikel is tot stand gekomen ism AGA Kookhuis Jantrus