De populaire WijnSpijs Wandelingen ken je vast wel: elke zondagmiddag worden er in Nederland enkele georganiseerd.  Dat is een middagje genieten met een grote G van mooie wijn-spijs combinaties in restaurants in je favoriete steden. Maar er is meer! Er zijn nu ook BierSpijs wandelingen en… Surprise Dinners!

Eerder schreef ik dit artikel over de WijnSpijs Wandelingen. Inmiddels kun je op veel plaatsen genieten van hetzelfde concept, echter met BIER in plaats van WIJN. Maar… hoe gaan die Surprise Dinners in zijn werk? Op de website WijnSpijs.nl zoek je de stad en de datum waar je je Surprise Dinner wilt gaan genieten. Je bezoekt die avond 3 zorgvuldig geselecteerde restaurants waar je gaat genieten van een 3-gangen verrassingsdiner met 3 bijpassende wijnen. Elke gang vindt plaats in een ander restaurant.

“Ben jij klaar voor een waanzinnige culinaire beleving?”

Surprise Dinners: verrassend tot het laatst!

Welk zaken je bezoekt? Dat blijf een verrassing tot het allerlaatste moment! Op de dag van je Surprise Dinner krijg je van de organisatie een email met je startrestaurant. En pas na het voorgerecht krijg je een hint over je volgende locatie. Zo ga je door tot je drie heerlijke wijnspijs combinaties hebt gehad en de stad van je keuze helemaal hebt ontdekt! Dat wordt genieten!

Check deze website om te zien in welke steden de verschillende Surprise Dinners plaatsvinden.

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in✏️voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Bron: WijnSpijs.nl