Hoewel je het nog niet echt merkt, is de lente in aantocht. En daarmee de kriebels. Lentekriebels wel te verstaan. Ook bij Nel Schellekens kriebelt het. Haar ‘NELS TAFEL’ is nu al een succes! *Update 2019: inmiddels is De Gulle Waard verkocht en heeft een bruisende Nel nieuwe plannen

 

Nels Tafel Kriebels Nel Schellekens

Nels Tafel

Na het hectische laatste kwartaal van 2016, waarin zij afscheid nam van haar restaurant De Gulle Waard in Winterswijk én zij haar boek ‘Nel van Kop tot Kont Chef’ presenteerde is zij alweer volop aan de slag. Nels Tafel heet haar nieuwe project. Zolang De Gulle Waard nog niet verkocht is kookt Nel, in haar eentje, een menu van 4 of 5 gangen voor een beperkt aantal gasten in de binnenplaats. Je kunt kiezen voor een eigen tafel, maar ook gezellig aanschuiven aan een speciale aanschuif tafel.

Nel kookt met de seizoenen

Het is een heel uitgebreid, zeer gevarieerd, veel-te-proeven menu. Elke gang wordt door Nel toegelicht en haar man Henk zorgt voor een lekker glas wijn. Je kunt voorlopig van Nels Tafel genieten op de vrijdag, zaterdag of zondag. Omdat Nel kookt met verse ingrediënten van de seizoenen die ook nog eens het liefst uit de buurt komen, stelt ze het menu kort van tevoren vast. Op de Facebook pagina of op de website van De Gulle Waard deelt ze het menu, de prijzen, data en andere gegevens.

Koken mét Nel

Maar dat is nog niet alles. Nel kookt op verzoek ook op andere data. Dat doet ze exclusief voor groepen vanaf 10 personen die voor minimaal 5 gangen kiezen. Koken mét Nel behoort ook tot de mogelijkheden. Zo kwam een gezelschap eten dat er graag wat ‘omheen’ wilde doen. Er werden gezamenlijk voorgerechten gemaakt, hooihaantjes gevuld, ‘hart op de tong’ bereid en biestpannenkoekjes gebakken. Een mooi idee voor een leuke doe-avond! Neem contact op met Nel om de mogelijkheden te bespreken.

Meer over de manier van koken van Nel Schellekens lees je hier.

Lees hier meer over een avondje uit bij Nel in De Gulle Waard

En lees tenslotte hier meer over de boekpresentatie van ‘Nel, van Kop tot Kont Chef’

Het boek ‘Nel, van Kop tot Kont Chef’ is o.a. te koop bij Bol.com

* Updat 2019: inmiddels is De Gulle Waard verkocht en heeft een bruisende Nel nieuwe plannen