De Nationale Toost wordt georganiseerd ter ere van Koningsdag 2020. Op 27 april zal iedereen in Nederland om 16:00 uur tegelijkertijd een toost uitbrengen op het leven, een goede gezondheid, op solidariteit en tegen eenzaamheid. De opbrengst van deze Nationale toost wordt volledig gedoneerd aan het Oranje Fonds om onder andere eenzaamheid bij ouderen in Nederland te bestrijden. Koninklijke De Kuyper is met trots hoofdsponsor van dit initiatief.

Koninklijke De Kuyper steunt dit initiatief en proost mee met Oranjebitter

Iedereen kan deelnemen aan de Nationale Toost. In huis, op de gang, op het balkon of dakterras, in je voor- of achtertuin… Koninklijke De Kuyper proost als hoofdsponsor mee met De Kuyper Oranjebitter, het authentieke Oranje drankje om mee te toosten tijdens nationale feestdagen. Schenk in en hef het glas! Want samen kunnen we dit eenzaamheidsvirus bestrijden.

“Als 325 jaar bestaand familiebedrijf zijn we verankerd in de gemeenschap en geloven wij in de kracht van solidariteit. In uitdagende tijden als deze is het belangrijker dan ooit om gezamenlijk positieve momenten te creëren om elkaar aan te moedigen om door te gaan. De Nationale Toost is hiervan een mooi voorbeeld en we zijn trots om onze bijdrage te leveren aan dit initiatief. We blijven thuis, maar we zijn niet alleen. Samen gaan we deze uitdaging aan!”, zegt Mark de Witte, CEO van Koninklijke De Kuyper.

De opbrengsten van Nationale Toost worden gedoneerd aan het Oranje Fonds, het grootste Nederlandse fonds ter bevordering van sociale contacten en ter bestrijding van eenzaamheid.

Meer informatie over de Nationale Toost vind je op de website.

Wil je weten wat Oranjebitter precies is? En twee recepten voor cocktails ermee? Check dan dit artikel op Anne-Wies.NL

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Bron: persbericht