Mooie Boules: dit allereerste jeu de boules-foodhal concept van Nederland is een doorslaand succes in Amsterdam en Rotterdam. Tijd dus voor uitbreiding. Vrijdag 29 november jl. werd een derde vestiging  geopend in Delft en Eindhoven en Breda staan in 2020 in de planning.

Mooie Boules: boulen, happen en proosten

Van een spontane date, tot de vrijdagmiddag borrel met collega’s; Mooie Boules is de plek waar een uiteenlopend publiek de gehele week samenkomt om samen een balletje te werpen, te borrelen en een hapje te eten. Dat Mooie Boules het ‘huiskamergevoel’ wil overbrengen, is een understatement. Denk aan grindbanen omringd met houten vintage meubilair, knusse zithoeken, huiskamers met zelftap én zelfs een eigen bar. Met 8 boules banen, diverse bordspellen, een tafeltennistafel én  – de inmiddels famous –  karaoke room is de beleving compleet. Voor de échte groepsbeleving is er zelfs een aparte ruimte te huur met één of twee boules banen.

Mooie Boules Jeu de Boules baan

Samen een balletje werpen, borrelen en een hapje eten: menig levensgenieter kent het geliefde concept en brengt hier graag een avondje door. 

Een foodhal om van te smullen

In samenwerking met topchef Ron Blaauw (Ron Gastrobar) zijn diverse menu’s ontwikkeld, variërend van een Indische rijsttafel tot streetfood. Elke Mooie Boules vestiging werkt samen met lokale horecaondernemers en serveert passende signature dishes en alcoholische versnaperingen. Zo schenkt Mooie Boules Delft de bieren van Delftse Brouwers en grillen barbecue helden de Smokemasters er goed op los. Naast de alcoholische versnaperingen kan er genoten worden van een bakkie van Dutch originals of van een speciale koffie van lokale koffiebranderij Miss Morrison. Firma van Buiten verzorgt de koekjes bij de koffie.

Mooie Boules Delft is gevestigd aan de Professor Schermerhornstraat 9-11 en is op doordeweekse dagen geopend vanaf 16 uur en in het weekend vanaf 12 uur. Op Tweede en Derde Kerstdag is Mooie Boules geopend vanaf 12 uur.

Mooie Boules 2020

Mooie Boules heeft de ambitie om zoveel mogelijk generaties te verbinden door ze aan het boulen te krijgen in Nederland en daarbuiten. Begin 2020 opent Mooie Boules meerdere vestigingen, zoals Eindhoven en Breda. De steden die daarna volgen, blijven nog even geheim.

Bron: persbericht

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️voor onze wekelijkse nieuwsbrief!