De Misset Horeca Café top 100 is bekend! Op de eerste plaats staat dit jaar café Sijf aan de Rotterdamse Oude Binnenweg, op de tweede plaats Tapperie de Gats in Sittard en op nummer drie alweer een Rotterdams café: de Bierboutique.

Sijf Rotterdam

De 26e editie van de Café Top 100 is gewonnen door Sijf in Rotterdam. Het café aan de Oude Binnenweg wist in drie rondes op alle gebieden indruk te maken. ‘Achter die prachtige, ouderwetse uitstraling gaat een van A tot Z uitgewerkt concept schuil’, aldus de hoofdjury. ‘En dan die mensen die er werken; ze zijn niet alleen gastvrij, ze zijn één met de zaak.’ Café Sijf wist zowel mystery visitors als vakjury én hoofdjury te overtuigen.

Misset horeca cafe top 100 SIJF

Ouderwetse gezelligheid met een moderne bedrijfsvoering. ‘Sijf gaat niet met z’n tijd mee, de tijd gaat met Sijf mee.’

Misset’s Café top 100, de jury

De juryleden bezochten tussen mei en september de cafés en op basis van de scores werd een top-100 gemaakt. Half oktober kregen de cafés bericht wie er in de lijst stonden dit jaar en wie niet. De café’s met de hoogste scores werden gebeld met de mededeling dat ze in de top stonden en nog een derde bezoek kregen: van de hoofdjury. Op basis van deze bezoeken werd de top van de lijst nogmaals in de juiste volgorde gezet.

De complete lijst vind je op de website van MissetHoreca

Bron: nieuwsbrief MissetHoreca

Foto’s: Do Nossent

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in✏️voor onze wekelijkse nieuwsbrief!