Op donderdag 28 november a.s. organiseert Wijnkoperij De Gouden Ton in het Amsterdamse Sofitel Legend The Grand een exclusieve glasproeverij met Maximilian Riedel, de 11e generatie en huidige CEO van Riedel. Het wordt de allereerste vergelijkende proeverij in Nederland met zijn nieuwste ontdekking in de hoofdrol: de Performance-collectie.

“Performance is de eerste collectie Riedel wijnglazen die optimaal gebruik maakt van de oppervlakte van het glas met een uniek ‘optisch effect’. Dit is niet alleen feest voor het oog, het vergroot ook de binnenoppervlakte van het glas, waardoor de wijn zich opent en alle aroma’s en subtiele nuances volledig tot hun recht komen”

Riedel Performance door Maximilian Riedel

De belangrijkste vraag: werkt het? Dat gaan we proefondervindelijk ervaren onder leiding van de maestro himself. Vele journalisten en sommeliers wereldwijd zijn je al voorgegaan en zijn enthousiast over de resultaten en het effect van de glazen op het drinkgenot. Tijdens de glasproeverij worden er vier wijnen geproefd uit vier verschillende glazen, die je na afloop cadeau krijgt als begin van je eigen Riedel-collectie!

Ervaar het zelf

Maakt Riedel zijn belofte waar? Ervaar het zelf en sluit je aan bij Maximilian Riedel in Sofitel Legend The Grand Amsterdam voor een unieke glasproeverij met de nieuwste Performance-wijnglazen.

Programma

  • Vanaf 18.00: Aanmelden
  • 18.25: Deuren van de Riedel-proeverij sluiten
  • 18.30: Start Riedel Performance-proeverij door Maximilian Riedel
  • 20.00: Einde proeverij

Korting voor lezers van Anne-Wies.NL

Met de kortingscode GTR19 krijgen niet alleen klanten van Wijnkoperij De Gouden Ton 20 euro korting. Ook lezers van Anne-Wies.NL betalen geen €89,50 maar €69,50. En… na afloop van de proeverij krijg je de Riedel-wijnglazen t.w.v. €89,50 mee naar huis.

Meld je aan en vergeet niet de kortingscode GTR19 in te vullen bij het afrekenen!

Riedel performance 4 glazen

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in✏️voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Bron: persbericht Wijnkoperij De Gouden Ton