Elke dag is rondneuzen in het Wine Warehouse van Grandcruwijnen in Dordrecht een feestje, maar één keer per jaar pakken Rolf en Corina Ketelaar en hun team extra groot uit. Dit jaar is die dag op vrijdag 2 november; dan vindt er een heel bijzondere wijnproeverij plaats. Van 15.00 – 20.30 ben je van harte welkom om meer dan 100 (!) topwijnen te proeven.

Grandcruwijnen is gespecialiseerd in kwaliteitswijnen uit met name Frankrijk, Italië en Spanje naast topwijnen uit de Nieuwe Wereld. Je kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 2000 wijnen met uiterst scherpe prijzen die niet alleen per doos, maar ook gewoon per fles worden verkocht.

Top-wijnhuizen!

Tijdens de grote najaars- en kerstproeverij op 2 november zal een groot aantal wijnmakers en vertegenwoordigers van wijnhuizen zelf aanwezig zijn. Zoveel top-wijnhuizen bij elkaar in een consumenten proeverij is uniek! En hoe leuk is het dat je van de wijnmaker zelf alles kunt horen over zijn of haar wijn?! Van onderstaande wijnhuizen (en dat zijn niet de minste!) wordt verwacht dat een vertegenwoordiger of wijnmaker present zal zijn bij Grandcruwijnen op 2 november.

Uit Spanje hebben toegezegd te komen: 

Uit Frankrijk worden verwacht:

  • Château Perron (Bordeaux)
  • Château La Favière (Bordeaux)
  • Château le Sèpe (Bordeaux)

Italië wordt vertegenwoordigd door:

En uit Portugal heeft het Portugese top-huis Quinta da Falorca toegezegd aanwezig te zullen zijn.

De Grandcruwijnen.nl App

Grandcruwijnen Wijn App

De Grandcruwijnen Wijn App (Foto: Pixfotografie.nl)

Maar wil je liever zelf je eigen gang gaan, dan heeft Grandcruwijnen daar ook iets leuks voor bedacht. Dit “state-of-art” wijnbedrijf heeft een speciale app ontwikkeld waarmee je alle wijnen kunt scannen. Met de app krijgt je dan alle informatie over het wijnhuis, de rating, wijn/spijs combinaties, etc. Ideaal om in alle rust en informeel de wijnen te bekijken. De app kunt je downloaden in de App- of Google store: Grandcruwijnen of via http://app.grandcruwijnen.nl/

Aanmelden en overige info

Tijdens de najaarswijnproeverij kun je je favoriete wijnen extra voordelig inslaan want alleen op deze dag geeft Grandcruwijnen naast een korting op het gehele assortiment nog een extra korting op de proeverij-wijnen. Je kunt gratis deelnemen aan deze grote najaarswijnproeverij mits je per deelnemer 6 flessen afneemt én je van tevoren aanmeldt. Dat eerste zal geen probleem zijn met dat geweldige assortiment, het tweede doe je via telefoon (078 645 06 15), email (info@grandcruwijnen) of via deze link.

Rolf & Corina Ketelaar en het gehele Grandcruwijnen team kijken naar je uit op vrijdag 2 november a.s. in hun Grandcruwijnen Wine Warehouse, Rijksstraatweg 24, 3316 EH Dordrecht.

Grand_Cru_Wijnen-ankebotfotografie-0221

 

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in✏️voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Dit bericht is tot stand gekomen ism Grandcruwijnen.nl, een van mijn favoriete wijnwinkels!