Restaurant Katseveer (Michelin*) in het Zeeuwse Wilhelminadorp  beschikt sinds kort over een gloednieuw appartement dat direct boven het restaurant is gelegen. Appartement ‘Zilte Lucht’ heeft een ruim balkon en een spectaculair uitzicht over de Oosterschelde. Met het appartement bieden eigenaren Jessica en Rutger van der Weel hun gasten een totaalbeleving in combinatie met het sterrenrestaurant.

Spectaculair uitzicht op de Oosterschelde

Het ruim opgezette en volledig ingerichte appartement is geschikt voor maximaal 4 personen en is voorzien van een woonkamer, twee slaapkamers, een keuken, badkamer en een separaat toilet. De Oosterschelde met zijn prachtige en telkens wisselende uitzicht staat centraal in Zilte Lucht. Jessica en Rutger van der Weel: “Wij hebben 13 jaar boven het restaurant gewoond en kregen steeds vaker vraag naar overnachtingsmogelijkheden. Daarop hebben we besloten om zelf elders te gaan wonen en om onze woning om te laten bouwen tot een appartement.”

Katseveer Zilte Lucht A room with a view (4)

Zilte Lucht verlengstuk Katseveer

De inrichting van Zilte Lucht is licht van kleur met gebruik van natuurlijke materialen als hout, leer en stoffen. Vrijwel overal is er een geweldig uitzicht op de Oosterschelde, zoals vanaf het ruime gemeubileerde balkon en vanuit het losstaande bad in de master bedroom.

Katseveer Zilte Lucht, Bath with a view (10)
Het appartement is van alle gemakken voorzien, inclusief een moderne keuken, smart tv, wifi en afspeelapparatuur met bluetooth om eigen muziek te streamen. Uniek is de roomservice, gasten kunnen tijdens de openingstijden van het restaurant hapjes en dranken bestellen die in het appartement worden bezorgd. En natuurlijk verzorgen we op aanvraag een heerlijk uitgebreid Zeeuws ontbijt.

Katseveer Zilte Lucht bedroom with a view (12)

“Zilte Lucht is een verlengstuk van ons restaurant Katseveer waarmee we nu een totaalpakket van eten en overnachten kunnen bieden

Aantrekkelijke arrangementen Katseveer 

Zilte Lucht is te reserveren vanaf 2 nachten. Er zijn aantrekkelijke arrangementen in combinatie met een lunch of diner in het restaurant.
Meer informatie over Zilte Lucht is te vinden op de website van Katseveer.
Restaurant Katseveer is in het bezit van een Michelinster en is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

LINKS:

Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Bron: persbericht AstidsTaste