Lekker nazomer weer, zonnetje en prachtige wijnen om te proeven en dan heerlijk neerstrijken aan de lange tafel. Proef, Ruik en Geniet. Kom naar de Lange Tafel Proeverij op zaterdag 31 augustus 2019! Graag nodigt Monique Breuer jou en je vrienden op deze dag uit voor een unieke maar vooral gezellige en heerlijke lange tafel (wijn) proeverij .

Serendipity en meer

Heerlijk in een relaxte setting mooie wijnen proeven met lekkere hapjes, (hopelijk) een zonnetje en gezellige mensen. Er staan rond de 24 prachtige wijnen open, grotendeels uit Zuid-Afrika. Keuze genoeg! Niet alleen de allereerste Pinot Noir Serendipity uit Zuid-Afrika van Monique staat open, ook haar nieuwste Pinot uit de Ahr staat op de proeftafel. Meer over het Pinot Noir avontuur van Monique Breuer lees je hier. Kom lekker genieten. En wil je thuis verder genieten van de wijnen, dan kun je ze bestellen en meteen meenemen.

pinot noir serendipity (1)

Lange Tafel Proeverij

De proeverij start om 13.00 en kun je genieten aan de lange tafel met je favorieten glas en een lekker hapje. Rond de klok van 17 uur ronden we de proeverij of zodat je op tijd huiswaarts kan. Je bestelde wijnen kun je meteen meenemen en kom je met de fiets, wij bezorgen ze graag.
Uiteraard hopen we op lekker zomers weer, zodat we buiten kunnen genieten. Meld je nog wel even aan via de website www.pinotnoirserendipity.com/langetafel. Heb je vragen? Neem dan contact op met Monique Breuer via whatsapp/tel 06-50238351 of stuur een email naar info@pinotnoirserendipity.com

Serendipity Monique Breuer in de wijngaard

Locatie :
De wijnboerderij, Peter van den Breemerweg 1, 3768 MP in Soest.
Kosten : € 12,50 p.p. te betalen bij binnenkomst.
Parkeren kan gratis op het terrein van de wijnboerderij

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in✏️voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

#serendipity