Het zijn rare tijden voor culinaire liefhebbers. Maar niet getreurd, het culinaire platform WijnSpijs.NL (bekend van de culinaire WijnSpijs Wandelingen), heeft een super tof alternatief voor je: De WijnSpijs Academy cursus “Ontdek je Smaak”, inclusief 6 luxe wijnen thuisgestuurd. 

Je leert online hoe je moet proeven. Hoe? Simpel:

Na het bestellen krijg je toegang tot de ‘member area’van de WijnSpijs Academy. Log in en ontdek 20 exclusieve video’s en gratis bonuscontent zoals de aromazon en het proefformulier. Je kunt direct beginnen met de cursus. Je leert de taal van wijnkenners en sommeliers spreken, hoe je hun technieken toepast en krijgt meer basiskennis over wijn.

De 6 benchmark wijnen worden ondertussen gratis bij je thuisbezorgd.

wijnen-box-1

Zodra de wijn geleverd is, kun je beginnen aan de praktijk! Samen met de wijnexpert van WijnSpijs Laura pas je de theorie toe op 6 heerlijke topwijnen. Na het volgen van deze cursus zal je nooit meer overwhelmed worden door het enorme wijnschap in de supermarkt, of door de uitgebreide wijnkaart in je favoriete restaurant! De WijnSpijs Academy cursus ‘Ontdek je Smaak’ is getest én goedgekeurd door Onno Kleyn en Harold Hamersma.

“Meer weten over wijn betekent meer plezier van elke fles, elk glas, elke slok. Maar hoe kom je aan die kennis? Informatie lezen van internet of uit boeken is een aardige manier. Een cursus volgen nog beter. Wijnspijs.nl combineert dat tot een online programma waarin je vlot de ins en outs van wijn opslurpt.
Vaardige lessen door een vaardige docent, puike informatie, prettig gebracht. En natuurlijk zijn er wijnen bij, thuis te bestellen en te proeven bij de lessen. Dat het combineren van wijn en eten onderdeel van de stof is, moge duidelijk zijn, met zo’n naam. Ik heb het allemaal eens goed bekeken en kan WijnSpijs Academy van harte aanbevelen. Doe mee!”  – Onno Kleyn Volkskrant

Laura WijnSpijs Wijncursus

‘Doe mij maar een lekker wijntje.’ Voor wie het niveau van een dergelijke bestelling is ontstegen – of dat juist wil – is er nu de online/onwine cursus Ontdek Je Smaak. Voor € 147,00 leer je proeven als een professional, krijg je les van professionals, gaat de aromazon voor je schijnen en krijg je zes verschillende wijnen thuis bezorgd. Kortom, pak maar vast je kurkentrekker. Hoewel, dat blijkt ook niet nodig. Want die maakt ook nog deel uit van het proefpakket.” – Harold Hamersma Het Parool, NRC Handelsblad en De Grote Hamersma

Korting met code ‘anne-wies-wijnspijs’ 

Bij het bestellen van de cursus met de unieke kortingscode: anne-wies-wijnspijs krijg je 20 euro korting op je bestelling. Naast deze unieke korting ontvang je ook nog eens 6 heerlijke flessen wijn toegestuurd, die behandeld worden in de cursus.

Veel proefplezier alvast 🍷. En vergeet niet je ‘anne-wies-wijnspijs’ kortingscode in te vullen!

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!