(Persbericht)

Eigenzinnige Rotterdamse hostel verkozen tot Beste Hotel Concept!

Dé standaard voor het nieuwe hostel in Nederland, zo beschreef de ENTREE jury van de het Rotterdamse King Kong Hostel. In Studio 21 in Hilversum werden gisteren de felbegeerde ENTREE Hospitality & Style Awards 2014 uitgereikt. Volgens de jury creëert King Kong bijna vanzelfsprekend een communitygevoel onder de gasten en in de omgeving. Het is een ontmoetingsplek waar gasten verrast worden door het complete en vernieuwende aanbod. De vrolijke en creatieve huisstijl draagt op alle vlakken bij aan de totaalbeleving. Het hostel liet daarmee Ecomama, Hotel Not Hotel en Volkshotel allen in Amsterdam achter zich.

Collage-King-Kong-voor-persbericht                                                                                                                                          Beeldcredits award uitreiking: Tony Perez

Het gevoel van thuis

De lobby van King Kong is de nieuwe huiskamer van De Witte de Withstraat en biedt op drie verschillende niveaus ruimte om te relaxen, lezen, werken,  eten of socializen. Voor gasten is er de mogelijkheid om zelf eten te bereiden in de grote open keuken, een filmpje te pakken in de movieroom of te relaxen op het open terras. Locals kunnen in de huiskamer de gehele dag terecht voor een goede kop koffie, sweets van Koekela of homemade lemonade.

De looks van King Kong

Ooit waren tussen de historische muren van King Kong Hostel een casino, een tattooshop en een internationaal beroemd bordeel gehuisvest. Maar nu is het tijd om nieuwe geschiedenis te schrijven met dit unieke boutique hostel, vernoemd naar die stoere reuzengorilla die zich ontfermt over een meisje. Om King Kong te creëren zijn vier panden samengevoegd, die vervolgens van binnen volledig gerestaureerd zijn. Bij het project zijn verschillende lokale kunstenaars betrokken die gevraagd zijn om bijzondere kunstwerken voor King Kong te maken. King Kong is gevestigd op de bruisende Witte de Withstraat, waar uitgaan, shoppen en cultuur samenkomen.

10805545_870001449698819_5255329321863090008_n

Witte de Withstraat 72  3012 BS Rotterdam

010 818 8778

www.kingkonghostel.com