Spreekt genieten van wijn en lekker eten je aan? En wil je daar wel eens iets meer van weten? Dan zijn de wijncursussen en workshops van Key to Wine een aanrader! Key to Wine? Titia Boxma stelt haar bedrijf hier graag aan je voor.

Nóg enthousiaster door Key to Wine

Mijn naam is Titia Boxma en ik ben registervinoloog en wijndocent. Sinds 2010 verzorg ik met mijn bedrijf Key to Wine wijncursussen en workshops voor particulieren en horeca- en wijnwinkelpersoneel. Honderden wijnliefhebbers hebben inmiddels meer kennis van wijn gekregen en zijn nog enthousiaster over wijn geworden. Ik werk volgens de SDEN methode (Stichting Dranken Educatie Nederland). De cursussen zijn gezellig, laagdrempelig, informatief en… met landelijk erkende diploma’s! Ook besteed ik veel aandacht aan wijn-spijscombinaties.

Key to Wine nu ook in Voorschoten! 

Tot voor kort gaf ik de cursussen alleen in de mooie wijnwinkel van Henri Bloem in Leiden maar vanaf mei kunnen er ook cursussen gevolgd worden in Voorschoten.
In Voorschoten zijn er drie mogelijkheden:
SDEN 1 (2 avonden voor beginners) en SDEN 2 (6 avonden voor beginners) zijn te volgen bij Slijterij Adegeest (winnaar Sterkste Schakel Trofee 2017).
SDEN 3 (10 avonden voor meer ervaren liefhebbers) kan gevolgd worden bij het sfeervolle proeflokaal Mimi, hét food en lifestyle restaurant naast de Valk Versmarkt. Overdag een restaurant dat uitsluitend werkt met dagverse producten en ‘s avonds een mooie proeflocatie. Bij beide locaties kan gratis voor de deur geparkeerd worden.

Proeflokaal Mimi Key to Wine Titia Boxma

Het trendy proeflokaal Mimi in Voorschoten

Meer info over Key to Wine? 

Spreekt genieten van wijn en lekker eten je aan en ben je nieuwsgierig geworden naar mijn lessen? Kijk dan even op mijn site en lees ook wat anderen over mij zeggen. Of bel 06 22035492.

LINKS:

Lees hier de artikelen die Titia Boxma schreef op deze website.

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen?
Schrijf je dan hier in ✏voor onze wekelijkse nieuwsbrief!