Vanaf vandaag ligt een nieuwe zomerdrank in de schappen van de Gall & Gall: KETEL 1 Hard Lemonade ready to drink in twee smaken. De opvallende blikjes met een mix van KETEL 1 Original en bruiswater zijn verkrijgbaar in de smaken strawberry & watermelon en lemon & lime.

“We zijn opgetogen om deze zomer de nieuwe blikken van KETEL 1 Hard Lemonade te introduceren,” vertelt Eugène Bode, commercieel directeur van KETEL 1. “We spelen in op de stijgende behoefte naar hoogwaardige maar ook gemakkelijke perfect serves. Met deze nieuwe producten bieden we consumenten een frisse en gemakkelijke optie voor de zomerse festivals, stranddagen en tuinfeestjes.”

Nieuwe blikken voor de zomer

Nolet Distillery besteedde veel aandacht aan de ontwikkeling van de nieuwe Hard Lemonades. De lemon & lime mix is al een aantal jaren een graag geziene gast op festivals en in de horeca, en werd voorheen geserveerd in een pitcher. Het is een frisse en koele mix en een goede dorstlessers op warme zomerdagen. Nu is het assortiment uitgebreid met de nieuwe variant strawberry & watermelon voor de ‘sweet tooth’. Ook is gekozen om de Hard Lemonades te verpakken in een vrolijk vormgegeven blik. Met het blikje speelt het bedrijf in op de vraag naar een gemakkelijke perfecte mix – altijd in de juiste verhouding – die je meeneemt voor thuis, naar een picknick of op vakantie. De gemixte variant heeft 6% alcohol.

KETEL-1-Hard-Lemonades-lifestyle

Traditie en ambitie

KETEL 1 is een premium jonge jenever en is vernoemd naar ketel nummer 1, de oudste koperen distilleerketel van Schiedam. Het wordt geproduceerd door de familie Nolet, wier verhaal vol trots en traditie al meer dan 325 jaar teruggaat. KETEL 1 heeft innovatie hoog in het vaandel staan en loopt met de ontwikkeling van de KETEL 1 Hard Lemonades voorop in het aanspreken van een nieuwe generatie vanaf 18 jaar.

Verkrijgbaarheid

De nieuwe blikken KETEL 1 Hard Lemonade zijn vanaf heden verkrijgbaar bij Gall & Gall en binnenkort ook bij Albert Heijn. Voor meer informatie over KETEL 1 Hard Lemonades en de nieuwe blikken zie de website www.ketel1.nl

Bron: persbericht

🍇🥂Geen enkel culinair nieuwtje missen🍷🍴?
Schrijf je dan hier in
voor onze wekelijkse nieuwsbrief en/of
volg Anne-Wies op
InstagramLinkedIn of Facebook