De weken voor kerst zijn voor veel mensen een aanloop naar een stressvolle periode: de kerststress heerst. Jammer, want het zou eigenlijk een feest moeten zijn om je voor te bereiden op een heerlijke periode. De ‘Kerst zonder kerststress’ kookworkshops van Carin Leenders de Vries helpen je erbij! 

CaatKookt-logo-iPadicon Kerst zonder kerststress

Kerststress? Kerstkoken moet vooral leuk zijn! 

De kerstboom in huis halen, versieren en de lichtjes aansteken, ’s avonds kaarsen aan en met veel plezier een Kerstmenu samenstellen uit alle kookboeken en tijdschriften die vol inspiratie staan. Koken is vooral een feest rond deze dagen als je kiest voor gerechten/recepten die je al eerder gemaakt hebt en waarvan je zeker bent dat ze lukken. Kies je voor alleen koken voor de hele groep of kook je met elkaar en allemaal een gerecht/gang. Kerststress? Niet leuk! Het moet vooral leuk zijn om met en voor elkaar iets lekkers op tafel te zetten. Alles valt of staat met een planning, wie maakt wat en een boodschappenlijst!

“Weg met de kerststress!”

Kerst zonder stress vlees met parels via Carin Leenders de Vries kerst20125-0-recipe

Kerst zonder kerststress

Deelnemen aan de kookworkshop ‘Kerst zonder kerststress’ zorgt hiervoor. Je gaat naar huis met recepten, een planning en boodschappenlijst. En natuurlijk heb je alles ‘voorgeproefd’ en kunnen we ter plekke aanpassingen in jouw menu doen als dat nodig is. In één middag of avond leer je, onder leiding van culinair specialist/voedingsdeskundige Carin Leenders de Vries, een vier-gangen diner te bereiden. De tips en tricks die je krijgt zullen van onschatbare waarde blijken om een verpletterende indruk te maken met een geheel zelf bereid kerstdiner! Uiteraard genieten we na het koken samen van de bereide gerechten onder het genot van een glas wijn. Weg met de kerststress!

Kerst zonde kerststress dessert vai Carin Leenders de Vries kerst20129-0-recipe

Kerst zonder kerststress, de info

Maximaal 6 deelnemers* per Kerst zonder Kerststress workshop dus optimale aandacht.

Prijs per persoon € 58,-

Data;

  • donderdag 14 december 2017 – workshop van 14.00 tot 16.30
  • vrijdag 15 december 2017 – workshop van 18.00 tot 20.30
  • zaterdag 16 december 2017 – workshop van 14.00 tot 16.30

Locatie Kerst zonder kerststress workshops: de Kookstudio van Carin, Voordijk te Barendrecht

Inschrijven;  carin@passionforfood.nl, na inschrijving ontvangt u een bevestiging per @mail met de betaalmogelijkheden, na betaalontvangst is de inschrijving gerealiseerd.

Let op: Vol = Vol! Dus wacht niet te lang met inschrijven!

*De workshops gaan door bij 6 deelnemers per workshop eventueel worden de groepen samengevoegd in overleg.

Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!