SAVE THE DATE voor het jaarlijkse Wijnfeest op Wijngoed de Reestlandhoeve. Op zondag 2 september van 12:00 – 19:00 uur organiseert Wijngoed de Reestlandhoeve het jaarlijkse Wijnfeest. Een dag die in het teken staat van Wine, Food & Lifestyle.

Het geheim van wijn door Niek Beute

Maak kennis met de ambachtelijke producten op de markt welke variëren van streekproducten tot een elektrische urban-car. Dit jaar kan er ook worden deelgenomen aan diverse masterclasses. Het geheim van WIJN kan worden ontrafeld onder leiding van Niek Beute. Niek is bekend vinoloog en heeft een eigen YouTube kanaal genaamd VinoNiek. Niek neemt je mee in zijn wereld van wijn en geniet van de Reestlander wijnen. Voor deze masterclass zijn nog enkele tickets beschikbaar.

Reestlandhoeve Jaarlijks Wijnfeest Wijnwandelpad

Wijn-Spijs in de Food Barn

Vier top restaurants uit de regio maken de lekkerste wijn-spijs combinaties in de Food-Barn. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse streekproducten en van de groenten uit de groentetuin van Zorghoeve de Reestlandhoeve.

Lekker ontspannen tussen de wijnranken

Midden in de wijngaard kan er deelgenomen worden aan Yoga masterclasses onder leiding van Marijke Yoga. Geniet tijdens deze Yoga masterclass van de klassieke muziek in de wijngaard welke wordt afgespeeld ter ondersteuning van de wijnstokken. Lekker rekken en strekken om vervolgens neer te strijken langs de kikkerpoel of op het wijnterras.

Reestlandhoeve Jaarlijks Wijnfeest rust

Rondleidingen door de wijngaard

Loop mee met Sander en luister naar zijn verhaal. Sander leased ook wijnstokken op de Reestlandhoeve en weet alles af van het reilen en zeilen in de wijngaard en van druif tot fles Reestlander wijn.

Wil je dit alles (en meer!) niet missen? Kijk dan even op: www.reestlandhoeve.com

Weten hoe mijn eerste kennismaking met De Reestlandhoeve was? Klik hier. En over een vatproeverij van hun wijnen? Klik hier.

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor mijn wekelijkse nieuwsbrief!

#Nederlandsewijn