Gisteren is hij van start gegaan, de International Sherry Week 2018! Voor het 5e jaar op rij brengt de International Sherry Week duizenden sherry-lovers samen met talloze evenementen in meer dan 25 landen.

Tijdens dit jaarlijkse evenement worden de sherrywijnen in de spotlight gezet met publieke en besloten evenementen in bars, restaurants, hotels, bodega’s, universiteiten en hogescholen, tabanco’s en wijnclubs over de hele wereld. Deze evenementen vinden gelijktijdig plaats in de week van 8-14 oktober 2018.

Van Sherry-Spijs Menu’s, Sherry Cocktails, Twitter Tastings tot in-store proeverijen en promoties… Er is geen beperking op hoe je de International Sherry Week viert!

Natuurlijk doet ANNE-WIES.NL ook mee! Op deze website is ook van alles te lezen over SHERRY! Bijvoorbeeld over hoe sherry wordt gemaakt, wat het verschil is tussen Amontillado en Oloroso, tussen PX en Cream sherry, wat En Rama en Palo Cortado sherry is. Maar ook over Medium sherry en meer sherryweetjes. Zoals een lekkere verfrissende cocktail met sherry en natuurlijk tips voor tapas erbij! En wil je gelijk alles weten over Sherry? Zoek dan even op deze website op #sherryweek.

International Sherry Week 2018

Share a sherry!

LINKS:

Wil je weten waar alle sherry evenementen plaatsvinden? Check dan deze link.

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in✏️voor onze wekelijkse nieuwsbrief!