Vind jij als het journalist/schrijver/blogger moeilijk om altijd maar weer sprankelende onderwerpen te vinden? Onverwachte invalshoeken te bedenken, meeslepende intro’s? Dan is deze workshop Inspiratie en Research van Onno Kleyn vast iets voor jou! 
De continuïteit van je werk is afhankelijk van die sprankelende onderwerpen, onverwachte invalshoeken en meeslepende intro’s! Laat je blog of rubriek niet sleets worden en ga op dinsdag 12 november naar de workshop ‘inspiratie en research’ van Onno Kleyn.
“Mijn ervaring is dat je niet moet gaan zitten wachten op goddelijke vonken, op fluisterende muzen en plots opkomende invallen, maar dat grondig verkenningswerk de basis is van inspiratie. Google is onze vriend, net als een goed gevulde boekenkast.”
Je gaat aan de gang in een piepklein groepje, maximaal zeven, bij Onno thuis, in Koog aan de Zaan. Hij laat zien hoe hij het doet en daarna ga je meteen zelf aan de slag. Zijn bibliotheek is beschikbaar maar zeker zo belangrijk is het internet. Iedereen uit de culinaire hoek is van harte welkom, dus ook wijnmensen! 

Voor info, het stellen van vragen of direct inschrijven check je de website van Onno Kleyn.

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️voor onze wekelijkse nieuwsbrief!