IENS, de website waarop restaurantreserveringen kunnen worden gemaakt, heet voortaan TheFork! Een nieuwe naam, maar toch heel vertrouwd: Iens werd immers eerder al overgenomen door TheFork, onderdeel van TripAdvisor.

De veranderingen 

Een paar veranderingen vinden echter wel plaats. Binnenkort worden op het nieuwe reserverings platform alleen restaurants getoond die ook via TheFork te reserveren zijn. Ook kunnen straks, net als bij TripAdvisor, slechts gasten die via TheFork hebben geboekt een restaurantbeoordeling achterlaten.

TheFork internationaal

De naam TheFork sluit aan bij de TheFork familie buiten de Nederlandse grenzen. Met TheFork ontdek en reserveer je ook restaurants in Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, België, Denemarken, Zweden, Zwitserland, Australië, Brazilië. Zo kun je dus, naast de 5000 reserveerbare restaurants in Nederland, ook nog eens 50.000 restaurants in de rest van de wereld reserveren. En alle restaurants Altijd handig om mee te nemen dus, als je inspiratie nodig hebt voor een goed restaurant op vakantie of zakenreis.

Wat blijft hetzelfde 

De handige selecties zoals POP (waarbij je restaurants reserveert met tot wel 50% korting op het eten) en Insider (met de beste restaurants) blijven gewoon bestaan. Ook blijft de zoekervaring (hoewel verbeterd) vertrouwd. Nog altijd direct, waar en wanneer je maar wil en met directe bevestiging van je reservering. En de app natuurlijk, die je kunt downloaden via de App Store of Google Play.

Bron: TheFork.nl

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️voor onze wekelijkse nieuwsbrief!