Scherven brengen geluk. Maar het is toch vervelend als er regelmatig een glas stuk gaat. Met het superglas van Koziol is dit verleden tijd. Het speciale hightech materiaal waar de Superglas collectie van gemaakt wordt is onbreekbaar en blijft nagenoeg onbeschadigd, ook als er een glas op de grond valt. Daarnaast isoleert het duurzame materiaal vier keer beter dan ‘normale’ glazen, waardoor je drankje veel langer op de juiste temperatuur blijft.

De glazen liggen goed in de hand, voelen comfortabel aan en hebben een stevige bodem, waardoor je drankje niet snel om zal vallen. Bovendien zijn ze gemakkelijk te reinigen, want ze kunnen in de vaatwasser.

Voor ieder drankje is een Superglas verkrijgbaar! Voor  wijn, champagne, frisdrank, bier en zelfs shotjes en cocktails. Door de luxe uitstraling zijn ze geschikt voor iedere gelegenheid. Proost!

Koziol glas met champagne

Over Koziol

Koziol is een Duits familiebedrijf dat al bijna 100 jaar hoogwaardige woon- en lifestyleproducten op de markt brengt. Niet alleen zijn ze erg duurzaam en praktisch in gebruik, ze zijn stuk voor stuk prachtig vormgegeven. De unieke ontwerpen hebben al vele prestigieuze designprijzen gewonnen. Bij Koziol worden alle producten bedacht, ontwikkeld én geproduceerd in het prachtige Odenwald in Duitsland en dat al sinds 1927. Het bijna 100-jarige familiebedrijf staat voor verantwoord, toekomstgericht ondernemen en duurzaam design. Zo produceren ze CO2-neutraal en zijn alle materialen die gebruikt worden van hoge kwaliteit, recyclebaar en vrij van melamine, formaldehyde en BPA.

Koziol producten koop je niet voor even,
maar het zijn duurzame metgezellen voor het leven.

Het Kozial glaswerk is verkrijgbaar bij de betere kookwinkels of online bij bol.com vanaf € 7,95.

Nieuwsgierig naar alle Koziol producten? Kijk dan hier even rond.

Bron: persbericht

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!