Neem een kijkje in de keuken bij collega’s tijdens de Horeca Inspiratietour van Gastvrij Rotterdam. Op maandag 18 september wordt aansluitend op de eerste beursdag van Gastvrij Rotterdam een exclusieve horeca inspiratietour door Rotterdam georganiseerd voor horecaondernemers en -managers.

Kijkje in de keuken

De tour start om 17:00 uur met een meet & greet op de beurs. Hierna vertrekt de groep met speciaal ingezet vervoer naar diverse Rotterdamse horecagelegenheden. De internationale stad Rotterdam biedt een veelzijdigheid aan F&B-concepten. Met een verrassend avondprogramma – van 18:00 tot circa 22:00 uur – wil de organisatie de deelnemers inspireren. Er worden 6 bijzondere en typisch Rotterdamse horecabedrijven bezocht.  De ondernemers van deze bedrijven bieden daarmee letterlijk ‘een kijkje in de keuken bij collega’s‘. Na afloop worden de deelnemers, indien gewenst,  weer terug gebracht naar de beurslocatie.

Wervelend programma Gastvrij Rotterdam

Tijdens de 5e editie van Gastvrij Rotterdam stelt de organisatie alles in het werk de bezoeker de warmte van de horeca te laten ervaren. In de speciale paviljoens kunnen bezoekers snel en gericht op onderwerp, inspiratie en informatie vinden. De laatste innovaties op horecagebied komen aan bod, diverse uitreikingen, workshops, masterclasses, proeverijen en demonstraties vinden plaats. Ga daarom van 18 t/m 20 september kennismaken met deze en de vele andere highlights! Het programma bekijk je hierBezoekers wordt geadviseerd om vooral vooraf te registreren, om snel en efficiënt in Ahoy de beurs op te kunnen. Voor deelnemers is er overigens nog een beperkt aantal stands beschikbaar.

Deelnemen aan de Horeca Inspiratietour

De Horeca Inspiratietour wordt aangeboden door Gastvrij Rotterdam en is geïnitieerd door Marketing & PR bureau MissPublicity. Zij zorgt tevens voor de organisatie, uitvoering en begeleiding. Wil je deelnemen aan de horeca inspiratietour? Neem contact op met Joy van ’t Veer van MissPublicity.

Geen enkel culinair nieuwtje, recept met wijnadvies of proefnotitie missen? Schrijf je dan hier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

LINKS:
Meer over Gastvrij Rotterdam? Klik hier 

Bron: ingezonden persbericht Gastvrij Rotterdam

#GastvrijRotterdam2017