Onlangs is de website HighWine.nl gelanceerd. Het online platform bundelt High Wine locaties om het gemakkelijk te maken voor de consument een geschikte High Wine te vinden en te reserveren. Een interessant initiatief voor consument én horeca.

Een High Wine naar ieders wens

De consument kan op een overzichtelijke manier het aanbod zien in haar of zijn stad. Op de website is een pagina gemaakt per stad, waar verschillende filters in te stellen zijn. Zo kunnen consumenten met bepaalde allergieën of dieetwensen ook een geschikte High Wine locatie vinden. Deze filters bieden bijvoorbeeld een glutenvrije, vegetarische of veganistische High Wine. Ook kan er gekeken worden naar reviews om te zien hoe anderen de High Wine van deze locatie ervaren. Is het gewenste arrangement gevonden? Dan kan de consument direct reserveren via HighWine.nl.
“Begin april werd HighTea.nl gelanceerd. Deze soortgelijke website zorgt ervoor dat horecabedrijven beter vindbaar zijn voor de doelgroep. We merkten dat de vraag naar een High Wine steeds meer toenam, daarom besloten we om hier een apart platform voor te realiseren” – Robin Streng, mede initiatiefnemer

High Wine voor ondernemers

Voor het restaurant/wijnbar is het ook interessant. “We werken niet met abonnementen, maar op basis van no-cure-no-pay: als er geen reserveringen zijn, zijn er ook geen kosten.” Alleen over een gereserveerde en genuttigde High Wine wordt een commissie gevraagd. Horecabedrijven kunnen zich dus gratis aanmelden voor een plek op de website. Tussen lunch en diner is een interessante tijd voor de horeca locatie omdat er dan meestal nog wel een plekje beschikbaar is, zo creëer je een optimale bezetting.
“Inmiddels is ook de cadeaubon voor HighWine.nl gelanceerd en willen we uiteraard de komende maanden graag zien dat veel nieuwe en leuke High Wine locaties zich aansluiten :-)”
Ga hier naar HighWine.nl en hier naar HighTea.nl
Bron: HighWine.nl
🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️voor onze wekelijkse nieuwsbrief!