-vers van de pers-

Patissier Hidde de Brabander krijgt een eigen bakprogramma op de kookzender 24Kitchen. Hidde gaat voor de kijkers taarten, gebak en koekjes maken. Er staan 20 uitzendingen op de rol waarvan de eerste begin oktober 2016 te zien is.

Dreams of Magnolia

Hidde de Brabander is de man achter patisserielabel ‘Dreams of Magnolia’. Door zijn brede opleiding in zowel banketbakkerij als in de betere restaurants heeft hij een mix gecreëerd om zijn patisserie in geheel eigen stijl neer te zetten. Ook is hij heel actief op de sociale media. Op zijn platform probeert hij, met zijn boek als logisch middenpunt, zijn kennis te delen door middel van een blog, inspirerende bereidingen en basisrecepten. Al deze elementen linken met elkaar en dus kan je heel makkelijk switchen tussen online en offline…sterker nog; beide helpen elkaar! Naast het productieproces en eigen innovatie houdt Hidde zich bezig met productontwikkelingen voor verschillende andere bedrijven en geeft hij les op scholen in Nederland en België. De Brabander was in de serie Hollandse Bakkers als eens te zien op het 24Kitchen kookkanaal met een recept voor amandel-kersentaart met chocolade-whiskeycrème. Daarnaast was hij een van de presentatoren van ‘Bake my day’ op Net5. Tijdens de Gault Millau-lunch van 2016 nam hij het dessert voor zijn rekening.

Hiddemettekst

Zo ontzettend jubelend blij!

De première van zijn bakprogramma is op 3 oktober om 18.30 uur op 24Kitchen. De tv-shows dragen de titel ‘De Brabander Bakt’ en   Hidde de Brabander kondigt  de komst van zijn tv programma zelf aan op social media met de woorden: ‘Eindelijk mag het grote nieuws naar buiten. Ik krijg een eigen programma op @24Kitchen_nl. Zo ontzettend jubelend blij mee.’ Doel van zijn programma is om de bakliefhebber ook thuis met de juiste informatie een bijzondere creatie te laten maken. ‘In elke aflevering ga ik aan de slag met een nieuwe quilty pleasure en maak ik hoogwaardige patisserie toegankelijk’, zegt Hidde de Brabander