Een jubelende email kwam deze week binnen: “Wij zijn erg blij te vermelden dat na bijna 1 jaar is onze horeca vergunning binnen, en wij gaan snel gebruik van maken omdat wij hebben gemist om leuke avond te verzorgen in onze gezellig lokaal die wij nu kunnen noemen..un restaurant!”

Gilles en My: elke vrijdag leuke avonden

Gilles is en blijft een (h)eerlijke Fransman en schrijft ook zijn teksten als een (h)eerlijke Fransman: met de Franse slag;-). “Er is niet zo veel aan veranderd, alleen een goede afzuig installatie. Ik ga met mijn vrouw My, elke vrijdag leuke avonden verzorgen met elke keer een verrassing. Thema zal zijn de wijn, franse koken met asiatisch touch omdat My gaat koken, dus wij gaan nog beter koken dan vooreen, ik ga me hellemaal concentreren op de wijn”. Dat belooft wat! Gilles ken ik als importeur van bijzonder mooie wijnen uit Zuid-West Frankrijk: Bacchantes. In zijn lokaal in Gouda gaat het allemaal gebeuren.

Wisselend 3-gangenmenu

Vanaf vrijdag 31 maart ben je welkom met z’n tweeën of een hele groep voor een privé avond. Ideaal voor bedrijfsuitje, een diner met vrienden, klanten of relaties in een topsfeer in het midden van een pakhuis vol met wijn! Elke vrijdag avond vanaf 19.00 uur, een door Gilles en My samengesteld wisselend 3-gangenmenu voor 50 € pp inclusief wijnarrangement met de mogelijkheid te kiezen voor een  luxe wijnarrangement (15 euro extra- top wijnen). Ook kun je een privé-diner boeken (vanaf 10 personen) op elke andere dag van de week tot aan een zondagse lunch!

Deelnemen op vrijdag de 31ste?

Als ik dit schrijf is er nog plek voor de eerste ‘Franse keuken met Aziatische touch‘ op vrijdag 31 maart. Gilles en My hebben de recepten uitgeprobeerd en zijn er razend enthousiast over. Wil jij ook genieten van de gastvrijheid, kookkunsten en mooie wijnen van Gilles en My? Stuur Gilles snel een mail! Kijk voor de adresgegevens op de website van Gilles-Bacchanthes.