De jury van de Entree Awards heeft de nominaties voor de Entree Awards 2021 bekendgemaakt. De genomineerden behoren daarmee tot de beste nieuwe/vernieuwde horecabedrijven van Nederland. De winnaars in de dertien categorieën worden bekend op maandag 29 november, tijdens een uitreiking in Theater Amsterdam. De verkiezing is een initiatief van horecavakblad Entree Magazine.

Nominaties Entree Awards

De nominaties zijn een belangrijke graadmeter voor de ontwikkelingen in de horecabranche. Een vakjury beoordeelt restaurants, hotels en cocktailbars die afgelopen twee jaar openden (door het niet doorgaan van de Entree Awards vorig jaar, als gevolg van corona, is de termijn ditmaal van één jaar opgerekt naar twee jaar).

Check hier de complete lijst genomineerden

Gespecialiseerde jury

De jury bestaat uit achttien gespecialiseerde designers, ondernemers, conceptontwikkelaars en trendwatchers. Iris Kranenburg, juryvoorzitter en hoofdredacteur van Entree Magazine: “De onafhankelijkheid van de jury is een must en gegarandeerd. De juryleden zijn zwaargewichten in hun vakgebied. Dankzij hun statuur is een nominatie beslist van meerwaarde.”

Check hier de lijst met juryeden

Horecatrends

Ondanks het moeilijke jaar laat de nominatielijst volgens Kranenburg een aantal trends zien. “Er dient zich een nieuwe generatie vakantieparken aan en die laat zich steeds beter vergelijken met hotels. Ook zien we steeds meer fine dining-restaurants met een onderscheidend concept en hebben ondernemers nóg meer aandacht voor goed werkgeverschap.” De Entree Awards worden voor de veertiende keer georganiseerd.

Bron: persbericht

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!