Dit jaar worden de Gault&Millau Awards wederom uitgereikt op de Gastronomie/Fine Food Professional vakbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht. De uitreiking vindt plaats tijdens de feestelijke ‘Nacht van Gault&Millau’ op maandag 6 november. Op deze avond wordt traditiegetrouw de nieuwe Gault&Millau gids gepresenteerd.
Showcase Gault&Millau
Maar eerst zullen de genomineerden zich presenteren. Dat gebeurt op zondag 24 september 2017 tijdens de Showcase Gault&Millau in de St. Olofskapel in Amsterdam (NH Barbizon Palace Hotel). Op die dag vinden daar ook de Grand Prix Saint Hubert, presentatie en proeverij Millesimé Bio uit Montpellier en het Symposium Vins Nature o.l.v. Jan van Lissum plaats.
Dit zijn de genomineerden voor Talentvol Chef, Talentvol Sommelier, Talentvol Gastheer/gastvrouw en Beste Fromager van het Jaar:
Talentvol Chef
Jermain De Rozario-Rozario-Helmond
Gilbert von Berg-Chateau Neercanne- Maastricht
Dennis Huwae-Daalder-Amsterdam
Jef van den Hout-The French Connection-Amsterdam
Kees Meinderts-Heeren van Harinxma-Beetsterzwaag
Talentvol Sommelier
Janine Kinderman-@samhoud places-Amsterdam
Sabas Joosten-De Librije-Zwolle
Thijs Stut-Ratatouille Food & Wine-Haarlem
Ivar Roerink –Schulten Hues Peter Gast Gastrobar-Zutphen
Ruben Kwakman-Zarzo-Eindhoven
Talentvol gastheer/gastvrouw
Bram van Grinsven-Somm- Uden
Coen Middeldorp-Diamanz-Roermond
Lisja Hu-Beulings-Amsterdam
Wouter Denessen-Vuurtoreneiland-Amsterdam
Melanie Hoogland-De Bokkedoorns-Overveen
Beste Fromager van het Jaar
Rein Denneman – Merlet –Schoorl
Joost Driehuis – De Burgemeester –Linschoten
Jasper de Jong – Podium onder de Dom –Utrecht
Jasmijn van Ramshorst – Het Roode Koper – Leuvenum
Chelone Saalmink – Schulten Hues Peter Gast Gastrobar – Zutphen
Stephan Kesting– Jones – Kudelstaart
De nieuwe Gault&Millau gids kun je hier alvast met korting bestellen!
LINKS:
Meer informatie over Gastronomie/Fine Food Professional 2017: www.vakbeursgastronomie.nl
Geen enkel culinair nieuwtjes, wijn-spijs advies, recept of proefnotitie missen? Schrijf je dan hier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!
Bron: persbericht The Wine and Food Association
#vakbeursgastronomie
Geef een reactie