Van 7 t/m 19 september 2018 vindt in de Rotterdamse Ahoy de 6e editie plaats van GASTVRIJ ROTTERDAM, dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals.

Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Gedurende drie dagen staat Rotterdam Ahoy in het teken van culinaire hoogstandjes,  innovatieve producten en oplossingen voor food en non-food in de horeca. Beursbezoekers kunnen genieten van 450 exposanten, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen.

Ambitieuze horeca professionals

Gastvrij Rotterdam richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment. Van harte welkom op Gastvrij Rotterdam zijn: chefs, souschefs, maîtres d’hôtel, sommeliers, bartenders, barista’s, eigenaars en managers van restaurants, brasseries, hotel-restaurants, catering- en traiteurbedrijven, lunchrooms en daarnaast managers en inkopers uit de zorg- en recreatiesector.
Ben jij zo’n horeca professional met liefde voor het vak en passie voor jouw gasten? Dan mag je op dit gastvrije evenement niet ontbreken!

Check de website van Gastvrij Rotterdam hier voor alle info en het complete programma!

Bron: persbericht Gastvrij Rotterdam

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in✏️voor mijn wekelijkse nieuwsbrief!