Imperial Wijnkoperij en Miranda Beems Wine Import bundelen hun krachten. Door deze fusie ontstaat een sterke en gespecialiseerde onderneming die verder zal gaan onder de naam Imperial Wijnkoperij. 

Samen meer dan 30 jaar ervaring

Al meer dan 10 jaar is Miranda Beems, gespecialiseerd in wijnen uit Centraal-Europa en dan met name Hongarije, actief op de Nederlandse wijnmarkt. Imperial Wijnkoperij is al ruim 20 jaar dé autoriteit op Oostenrijkse en Duitse wijnen. Beide ondernemers richten zich op het midden- en hogere segment van de wijnmarkt. Met samen meer dan 30 jaar ervaring zal er met het samengaan van deze twee importeurs een sterke speler in de markt ontstaan. Met deze samenwerking bestrijkt Imperial Wijnkoperij het hele stroomgebied van de Donau en komen er steeds meer parels uit deze bijzondere wijnlanden uit Centraal Europa (Oostenrijk, Hongarije, Duitsland, Roemenië en Slovenië) op de Nederlandse markt bij.

Miranda Beems

Miranda Beems: “Ik ben trots dat mijn werk van de afgelopen 10 jaar op deze manier voortgezet zal worden en dat ik samen mijn Regina onze klanten nog beter kan adviseren en begeleiden. Het serviceniveau zal toenemen, we zullen de markt efficiënter kunnen bedienen. Onze producenten zijn tevens zeer verheugd over de fusie. Al met al zijn er alleen maar winnaars door deze samenwerking”.
“Samen met Regina kan ik onze klanten nóg beter adviseren en begeleiden”

Regina Meij

Regina Meij van Imperial Wijnkoperij: “Het assortiment van Miranda vormt een perfecte toevoeging aan ons assortiment. Ze heeft een prachtig portfolio met wijnboeren uit Hongarije en Roemenië, die complementair zijn aan wat we zelf al importeren uit deze regio. Daarnaast ben ik blij, dat Miranda in de toekomst ons team zal versterken met haar kennis en enthousiasme.”
“Het assortiment van Miranda vormt een perfecte toevoeging aan ons assortiment”

Proeverij Imperial Wijnkoperij ‘nieuwe stijl’

Op maandag 10 april a.s. zullen Regina en Miranda samen de wijnen van Imperial Wijnkoperij presenteren tijdens de voorjaarsproeverij voor horeca en handel in Barbarossa Beach, een prachtige setting aan het strand in Scheveningen. Deze proeverij wordt samen met André Kerstens Partners in Wijn en ANFORS georganiseerd en je zult een mooie selectie uit hun wijnassortiment proeven.
NB: deze proeverij is uitsluitend toegankelijk voor vakhandel en horeca.
Voor meer informatie neem je contact op met: imperialwijnkoperij.nl
Bron: persbericht Imperial Wijnkoperij
Lees meer over Roemeense wijnen op deze website