’s Werelds grootste hotelketen Marriott Hotels opent in het Paasweekend in Rotterdam de allereerste Fresh Fish Market. Hiermee heeft het Rotterdam Marriott Hotel een wereldwijde primeur en heeft de havenstad er weer een nieuwe (zee)parel bij.

Schmidt Fresh Fish Market 

Vanaf 16 april opent de Schmidt Fresh Fish Market haar deuren voor zowel gasten van het hotel met internationale allure als voor liefhebbers van vis. Goed nieuws dus ook voor de lekkerbekken die met weemoed terugkijken naar de tijd waarin zij even bij Schmidt Zeevis op het Vaste Land langs konden lopen. Na het Paasweekend kan men elke derde donderdag van de maand genieten van de fijnste vis van de geliefde lokale visboer op een absolute toplocatie in het hart van de havenstad.

Schmidt zeevis komt naar je toe

In het Paasweekend presenteert het Rotterdam Marriott Hotel de allereerste Schmidt Fresh Fish Market.De geliefde visboer uit Rotterdam, sinds eind 2015 gesitueerd in de Spaanse Polder, komt hiermee terug naar het centrum van Rotterdam. Zeebaars, Schartong, Schelvis, Makreel en Kabeljauw: de Noordzee biedt een veelvoud aan heerlijke vis.

Door ons visassortiment op deze laagdrempelige manier aan te bieden, geven we nog meer mensen de kans om met vis in aanraking te komen.“

Schmidt Zeevis en Rotterdam 

Dit is niet alleen goed nieuws voor de lekkerbekken die Schmidt Zeevis moeten missen op het Vasteland, maar ook voor de internationale gast. Die kan op deze manier letterlijk de Rotterdamse keuken proeven, want Schmidt Zeevis en Rotterdam zijn al sinds jaar en dag onlosmakelijk met elkaar verbonden. ‘’De vis van Schmidt Zeevis op een absolute toplocatie in het hart van de stad. Rotterdamser kun je het niet krijgen’’, aldus een trotse Claudia van der Graaf van het Rotterdam Marriott Hotel. Ook chefkok John Gebuis is enthousiast: “Met vis van Schmidt Zeevis is de basis van elk gerecht al perfect. Dit is verreweg de beste kwaliteit van de hele Benelux.”

 

Schmidt-Fresh-Fish-Market-vis-

Elke derde donderdag vismarkt in de lobby 

Dat Rotterdam en water onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn zie je ook terug in de lobby van het Rotterdam Marriott Hotel door de vissen op de kussens en langs de wanden. Iedere derde donderdag van de maand wordt de lobby omgetoverd tot een mediterrane Fresh Fish Market met een kar vol overheerlijke verse vis van Schmidt Zeevis. Bij goed weer bakken de chef koks de visjes buiten op de green egg lekker gaar terwijl de gasten ondertussen aan lange tafels kunnen genieten van een etagère gevuld met schelpdieren en een heerlijke vissoep met brood van Jordy’s Bakery. Voor slechts 39,50 euro kan er de hele avond naar hartenlust vis worden gegeten in een bourgondische ambiance die niet onder doet voor een heuse vismarkt.

Zakendoen bij de Fresh Fish Market

Ook een zakelijke bespreking wordt een stuk levendiger met deze Fresh Fish Market. Het Rotterdam Marriott Hotel biedt haar zakelijke gasten de mogelijkheid te reserveren voor een groepsdiner op een avond naar keuze. Terwijl de chefs de verse vis van Schmidt Zeevis bereiden op de green egg, kan er gebrainstormd of vergaderd worden met collega’s. En dat allemaal in het Rotterdam Marriott hotel met een waanzinnig uitzicht op de stad of op een locatie naar keuze.

Wanneer:
In het Paasweekend (16-17 april) is de Fresh Fish Market open voor brunch 13.00-16.30 uur en voor diner 18.00-22.00 uur. Daarna elke derde donderdag van de maand.
Waar: Weena 686, 3012 CN, Rotterdam
Website:  rotterdam-marriott.rotterdamcityhotel.com

 

Bron: persbericht Miss Publicity
Foto’s: Frank de Roo

Meer over Schmidt Zeevis in de Spaanse Polder lees je hier