Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met bedrijfsleider Tessey Geurds de voorraad van ruim 650 wijnen van Central Park toegankelijk voor elke wijnliefhebber. Het assortiment bestaat uit exclusieve én toegankelijke wijnen van over de hele wereld. Bar bites en heerlijke gerechten van chefs Tim Bood en Krisztian Parlagi maken de wijnervaring compleet.

Interieurontwerper Jeroen Smeele tovert food & wine bar om
tot warme en stijlvolle plek

Uitgebreide wijnkaart

‘Par CP’ staat voor het Voorburgse restaurant en boutique hotel Central Park, de basis van Pierre par PC. Eigenaar en SVH Meestergastheer Joey de Kruijf presenteert bij Pierre par CP met trots een selectie uit de bijzondere wijnvoorraad van dit Voorburgse restaurant. Met kennis en gevoel voor sfeer schenkt hij samen met zijn team een mooie selectie aan zeer toegankelijke en zeer exclusieve wijnen. Bij Pierre kun je terecht voor een fris glas Soave a € 4,25 of prachtige keuze maken uit de exclusieve selectie zoals de Pingus uit Ribera del Duero, Masseto uit Toscane of Petrus Bordeaux.

Pierre par CP wijnwand

Kleine gerechtjes of compleet menu

Bovendien kunnen wijnliefhebbers vanaf de lunch tot laat in de avond genieten van het uitgebreide culinaire aanbod dat met liefde en kennis is samengesteld door chefs Tim Bood & Krisztian Parlagi. De menukaart bestaat uit een tiental gerechtjes die je naar hartenlust kunt combineren. Ook is het mogelijk om uit een vast vier-, zes- of acht gangenmenu te kiezen. De gerechten kunnen uiteraard ook à la carte worden besteld. Daarnaast staan er heerlijke bar bites op het menu, zoals oesters, kaviaar met blini’s, pata negra en meer lekkernijen.

Pierre par CP wijn en gerechtje

Tijdens de lunch serveert Pierre Par CP een 2 gangen business lunch voor € 25,- en gedurende de middag kun je er terecht voor een high-wine of een heerlijke borrel met een hapje. De keuken is doorlopend geopend.

Voor meer info en reserveren: ga hier naar de website van Pierre par CP

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in✏️voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Bron: persbericht MissPublicity