Vrijdag 1 april opende YADA YADA market officieel de deuren, en hoe! De markt trok in het openingsweekend al meer dan 3.500 bezoekers. Het hele eerste weekend van april stond in het teken van muziek, voorstellingen, heerlijk eten, prachtige handgemaakte artikelen en een fantastische openingsact! Niemand minder dan Ruth Jacott gaf vrijdag avond acte de présence. De markt is vanaf nu elke vrijdag, zaterdag en zondag geopend. Bovendien is YADA YADA Market hard op weg de eerste zero-waste markt van Nederland te worden.

Elk weekend een feestje

“Ons streven is om er elk weekend opnieuw een feest van te maken. YADA YADA Market moet een plek zijn waar mensen kunnen shoppen, eten, drinken, lachen, leren en luisteren”, vertelt eigenaar Paul Rutzen tegen de aanwezige pers. “Maar het is vooral een plek waar iedereen zichzelf moet kunnen zijn”.

Yada Yada

Pop-podium

YADA YADA Market biedt elk weekend een podium aan (beginnende) muzikanten uit de hele wereld. Gasten kunnen, op vrijwillige basis, een vergoeding voor de artiesten achter laten in een grote ton op het podium.

Poppodium

Zero-waste markt

Het concept is over komen waaien vanuit Zuid-Afrika, waar eigenaren Paul en Harvey ook de succesvolle Bay Harbour Market runnen. Beide heren hebben een duidelijk visie; alleen gebruik van duurzame producten, blijf dicht bij jezelf en wees alsjeblieft zuinig op onze mooie planeet. Daarom hebben ze besloten van de YADA YADA Market de eerste Zero-waste markt van Nederland te maken.

Yada Yada cheese

Over YADA YADA Market

YADA YADA (Zuid-Afrikaans voor bla bla bla) is dé nieuwe internationale markt van Noord-Holland en bevindt zich aan het Noordzeekanaal op het Hembrugterrein op 15 – 30 minuten van Amsterdam Centrum (boot, auto, openbaar vervoer, veerboot). De markt, gehuisvest in één van de historische gebouwen van de oude munitiefabriek (bekend als ‘de kathedraal’), heeft een oppervlakte van ongeveer 2000 meter biedt ruimte aan negentig outlets. Naast dertig food outlets, met vers bereide street food van topkwaliteit uit alle werelddelen, is er een royaal aanbod van marktkramen op het gebied van fashion, interieur en lifestyle.

markt

yada wijn

Yada bakken

bier

Jord

Wanneer

Vanaf 1 april is YADA YADA market elke vrijdag, zaterdag en zondag open. De exacte openingstijden staan op de website. YADA YADA Market is de andere dagen van de week af te huren voor evenementen, vergaderingen en feesten.

Yada food