Op 27 november zijn de Entree Awards 2023 uitgereikt in Theater Amsterdam. De Entree Awards zijn de vakprijzen voor de beste nieuwe bars, restaurants en hotels. De prijzen gingen onder meer naar de restaurants Troef (Amsterdam) en KITA (Hendrik-Ido-Ambacht) en hotel Cousins (Maastricht). Daarnaast werd Herman Hell uitgeroepen tot Horecaondernemer van het Jaar. De verkiezing is een initiatief van het onafhankelijke horecaplatform Entree Magazine.

Een onafhankelijke vakjury met o.a. trendwatchers, horecaondernemers en foodies bezocht afgelopen maanden 55 genomineerde horecabedrijven (50 nieuwe zaken en 5 die al járenlang aan de top staan). Ook werden 2 persoonsgebonden prijzen uitgereikt: de Horecaondernemer van het Jaar en Best Bartender. Voor deze laatste titel werd een competitiedag gehouden, onder leiding van een vakjury.

Winnaars Entree Awards 2023

(klik op de links voor het uitgebreide juryrapport)

Harder werken dan ooit

Iris Kranenburg, juryvoorzitter en hoofdredacteur van Entree Magazine: “Naast aandacht voor goed werkgeverschap zagen we dat ondernemers nu harder dan ooit werken. Door het personeelstekort en de hoge inkoopkosten zie je dat ook in grote horecabedrijven ondernemers weer zelf op de vloer én meer aan het roer staan.” Trends zag de jury ook: “De opkomende populariteit van ‘restobars’, schaalbare horecaconcepten en cocktails vielen op. En we zien steeds meer ondernemers die hun personeel mede-eigenaar maken van het bedrijf, een slimme manier om betrokkenheid te creëren.”

Over de Entree Awards

De Entree Awards is een initiatief van Entree Magazine, een horecaplatform voor horecaprofessionals dat bestaat uit een maandelijks glossy magazine, online kanalen en de organisatie van de Entree Awards. De Entree Awards werden voor de zestiende keer georganiseerd. Meer informatie over het juryproces is hier te lezen.  Het event wordt ook wel de ‘Oscars van de horeca’ genoemd.

Meer over de vakjury 2023 lees je hier 

Bron: persbericht

Foto’s: Pim Ras

🍇🥂Geen enkel culinair nieuwtje missen🍷🍴?
 Schrijf je dan hier in
voor onze wekelijkse nieuwsbrief en/of
volg Anne-Wies op
InstagramLinkedIn of  Facebook