Feest bij luchtvaartmaatschappij British Airways én Drinks Slijtersvakblad.  British Airways gaat reizigers in de First Class de komende tijd een Engelse bubbel serveren. En Drinks Slijtersvakblad viert de lancering van een geheel vernieuwde website.

Engelse bubbel 

De luchtvaartmaatschappij had tot nu toe vooral gerenommeerde Champagnes op de wijnlijst staan. Bij het selecteren van nieuwe bubbels echter kwam tijdens een blindproeverij een mousserende wijn van lokale bodem als beste uit de bus. De Engelse bubbel is een blanc de blancs van Bolney Estate, een wijngaard in West-Sussex, vliegt vanaf nu de hele wereld over. Deze brut van 100% chardonnay heeft een rijping van 2,5 jaar ondergaan. Deze Engelse bubbel doet het goed als aperitief, maar past ook bij gerechten zoals gerookte zalm met tartaarsaus en kaviaar die de komende maand geserveerd worden in de luxe secties van het vliegtuig. Wijnmaker Sam Linter is blij met het unieke samenwerkingsverband, dat tevens mooie reclame is voor de toch al goed boerende Engelse wijnindustrie. Meer over de stijgende populariteit van Britse wijnen lees je in het eerstkomende nummer van Drinks Slijtersvakblad; deze valt op 24 maart in de brievenbus.

Engelse Bubbel Blanc-De-Blancs-English-Sparkling-Wine-H750

Vernieuwde website Drinks Slijtersvakblad 

Dit bericht las ik op de vernieuwde website van Drinks Slijtersvakblad. Deze website is geheel aangepast aan de wensen en eisen van deze tijd. Dagelijks vind je hier berichten uit de slijtersbranche naast vaknieuws uit de wereld van wijn, bier, gedistilleerd en frisdranken. Ook biedt de website een aantal rubrieken die de abonnees zullen herkennen uit het vakblad: Verkopen (g)een kunst, Drinken & Gezondheid, Marktspiegel en de Slijtersproof. De nieuwe website heeft een interactief karakter. Zo kun je reageren op artikelen en je mening geven over actuele onderwerpen. Onveranderd is de nieuwsbrief, die je wekelijks blijft ontvangen als je je daarvoor hebt aangemeld. Hierin vind je een selectie van recent geplaatste artikelen. Kijk hier eens rond op de vernieuwde website.

Drinks SLijtersvakblad Bubbels header-DSVB-2017

Foto: header DRINKS Slijtersvakblad

Bron: Slijtersvakblad.nl

Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!