Foods and Wines from Spain/Alimentos de España organiseert op 19 april 2022 in Hotel Double Tree by Hilton in Amsterdam ‘Taste Spain in Netherlands 2022’. Deze beurs is speciaal en uitsluitend georganiseerd voor Nederlandse importeurs, retailers, horecaondernemers en pers.

Tijdens deze dag laten meer dan 15 Spaanse producenten de vakbezoekers, kennismaken met delicatessen die representatief zijn voor het Spaanse aanbod aan kwaliteitsproducten. Denk hierbij aan levensmiddelen zoals vleeswaren, Spaanse jamónconservenkazenolijfolie, etc. De gepresenteerde delicatessen hebben nog geen distributeur in Nederland. Een uitgelezen kans dus om kennis te maken met nieuwe producten! Een voorlopige lijst van deelnemende bedrijven vind je hier.

Tijdens Proef Spanje Amsterdam  kun je ook deelnemen aan masterclasses van een Spaanse food specialist (olijfolie, ham, kaas en overige delicatessen).

Wil je Proef Spanje bezoeken dan kunt u zich hier registreren

Wil je deelnemen aan een van de masterclasses? Laat het weten via e-mail: vinosspanje@comercio.mineco.es o.v.v. naam en de naam van uw bedrijf.

Meer info: foodwinesfromspain.com

Bron: persbericht

👉Op dezelfde dag en plaats: proeverij Castilla-La Mancha!

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in  ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!