Dit zijn niet alleen tijden met zorgen over onze gezondheid, de economische schade is niet te overzien. En dit voor heel wat sectoren. Niet alleen de horeca, maar ook de wijnhandel kent een bijzonder moeilijke periode. Voor jou als consument is het een moment waar je eigenlijk zou mogen genieten van de eerste terrasmomenten van het jaar.

Om beide partijen te verenigen loopt t/m 30 april de actie van Duitse wijn quarantaine pakketten! Zo kun je in alle rust en veiligheid Duitse wijnen thuis ontdekken!

Wines of Germany in NL heeft de wijnhandelaren gevraagd een boeiend Duits wijnpakket van 6 of 12 flessen samen te stellen dat op eenvoudige wijze kan worden besteld. Om zo toch met een goed glas Duitse wijn te genieten van de eerste lentedagen.

Op de website Duitsewijn.nl staan de deelnemende handelaren gerangschikt per provincie, met een link om de pdf van het pakket te downloaden. In dit document staan alle gegevens over het pakket, en hoe dit te bestellen bij de handelaren. Het spreekt voor zich dat iedere handelaar over heel Nederland levert. De provincies zijn in die zin maar indicatief.

We wensen je niet alleen gezondheid toe, maar ook veel plezier om nieuwe Duitse wijnen te ontdekken!

Meer info en de deelnemende handelaren bekijken? Klik hier 

🍷🍇🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Bron: persbericht