De feestelijke decembermaand is aangebroken en we gaan weer aftellen naar de kerstdagen. Om dit aparte jaar toch vrolijk af te sluiten heeft de Noord-Italiaanse regio Trentino een wel heel smakelijke digitale adventskalender gecreëerd die je zal inspireren in de meest magische tijd van het jaar.

Alle kerstliefhebbers en zoetekauwen kunnen iedere dag een digitale deur openen en een heerlijk en traditioneel recept uit Trentino vinden. In totaal zijn er tot kerstavond 24 zoete recepten die je met en voor je familie en vrienden kunt bereiden, of zelfs als cadeau onder de boom kunt leggen. Elke dag wordt geïllustreerd met een mooi winterlandschap uit Trentino.

Logo Trentino-1

Trentino digitale adventskalender

Zoete lekkernijen uit Trentino

Open de deurtjes en ontdek de recepten voor de smakelijkste zoete lekkernijen uit Trentino, zoals peperkoek, geurige kruiden en gekonfijte vruchten. Je huis zal deze adventsperiode heerlijk naar kaneel, kruidnagel en steranijs ruiken; de geur van Kerstmis!

Trentino adventskalender, de makers

De adventskalender is gemaakt in samenwerking met La Strada dei Formaggi delle Dolomiti (De Weg van de Kazen van Trentino), La strada della Mela e dei Sapori delle Valli di Non e di Sole (De Weg van de Appels en Smaken van de Non- en Sole valleien) en La strada del Vino e dei Sapori del Trentino (De Weg van de Wijn en Smaken van Trentino).

De digitale adventskalender
kun je hier vinden

Bron: persbericht

Een lekker recept voor een heerlijke mok bijpassende GLÜHWEIN vind je hier 

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!