Luxe delicatessenzaak met horecaconcept Gastrovino heeft haar deuren geopend aan de J.G. Sandbrinkstraat 41 in Veenendaal. Uniek aan deze zaak? Je kan er niet alleen terecht voor streekproducten, lekkernijen en exclusieve wijnen voor thuis. Dankzij het inpandige horecaconcept kunnen bezoekers ook ter plekke genieten van de vele delicatessen die Gastrovino te bieden heeft.

Ondernemer Sander Braafhart -wijnkenner in hart en nieren- over zijn nieuwe aanwinst: “Genieten van het leven staat voor mij centraal. En lekker eten en drinken is daarbij een essentieel onderdeel. Om van mijn passie mijn werk maken, besloot ik deze Gastrovino op te starten. Iedereen die bij mij over de drempel komt, kan lekker proeven en genieten. Het is niet zomaar een delicatessenwinkel, het is een ervaring.”

Gastrovino compilatie

Gastrovino Veenendaal

Gastrovino Veenendaal Sander BraafhartGastrovino Veenendaal is de 30e winkel van Gastrovino Nederland. De inmiddels 90 jaar oude inkoopcombinatie is gespecialiseerd in de inkoop van hoogwaardige delicatessen en wijnen uit binnen-en buitenland. De nieuwe winkel in Veenendaal beslaat een oppervlakte van 140m2 en is gevuld met lokale producten, droge pasta’s, olijven en noten, maar ook counters met antipasta, verschillende vleeswaren, (buitenlandse) kazen en brood vullen de winkel. In het horecagedeelte worden diverse wijnen, koffie, frisdranken, bier en borrelhappen geserveerd. Het motto van Gastrovino is: alles wat te koop is in de delicatessenwinkel, kan vooraf geproefd worden door de klant. Daar hecht Sander grote waarde aan. Met zijn achtergrond in de detailhandel is hij gebrand op een optimale beleving voor al zijn klanten. “Iedereen moet met een goed gevoel de deur uitgaan, elke keer weer. Dat is waar we het voor doen.”

Gastrovino Veenendaal
Adres: J.G.Sandbrinkstraat 41, 3901EX Veenendaal
Telefoonnummer: 06-40400980
Email: info@gastrovinoveenendaal.nl

Bron: persbericht

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!