Een fles wijn is een weerspiegeling van een verhaal van de wijnmaker. De kunst is dat verhaal te proeven en te voelen”. Nabil Touires is afgestudeerd Vinoloog van de Wijnacademie® en wijnliefhebber. Eerder werkte hij als sommelier bij de Amsterdamse restaurants Vis aan de Schelde en Lars Amsterdam en nu met veel plezier bij Grahams Kitchen. Hij deelt hier zijn favoriete wijnen van het moment.
Wijn Nabil

Finca Viñoa
Treixadura Ribeiro 2019

Een van de parels van de online proeverij Galicië van het NGS (Nederlands Gilde van Sommeliers), begeleid door Cees van Casteren MW. Prachtige blend uit het authentieke wijngebied Ribeiro. De blend is 90% Treixadura, 5% Albarino, 3% Godello en 2% Loureiro. Sur lie voor 6 maanden om de wijn meer structuur en aromas te geven. Levendig, met aroma’s van appel, peer, citrus, perzik, kruidig en licht filmend met fijne zuren. Mooi in balans en heeft veel energie.
Proost!
Importeur: BESVinos
Meer wijnkeuzes van Nabil Touires? Kijk hier even rond.🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in✏️voor onze wekelijkse nieuwsbrief!#Nabil
Door |18 november 2020|Categorieën: De wijnkeuze van, Divers|0 Reacties

Geef een reactie