Een fles wijn is een weerspiegeling van een verhaal van de wijnmaker. De kunst is dat verhaal te proeven en te voelen”. Nabil Touires is afgestudeerd Vinoloog van de Wijnacademie® en wijnliefhebber. Eerder werkte hij als sommelier bij de Amsterdamse restaurants Vis aan de Schelde en Lars Amsterdam en nu met veel plezier bij Grahams Kitchen. Hij deelt hier zijn favoriete wijnen van het moment.
Nabil met fles kekfrankos
“My sommeliers choice for this month is a very authentic grape from the west of Hungary SOPRON : Kekfrankos. In Germany it’s called Lemberger and in Austria it’s called Blaufrankisch. WENINGER Kekfrankos is a very interesting biodynamic wine. It is smoky, earthy, spicy with tones of black fruit, ripe tannins and a smooth fresh finish. Elegant, young and easy to drink. This wine should be served chilled”.
Nabil Touires kekfrankos met glas

Cheers, Nabil🍷

Meer wijnkeuzes van Nabil Touires? Kijk hier even rond.

Importeur: Anfors Imperial

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in✏️voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

#Nabil