Kerstmis komt er alweer bijna aan. En wat is er leuker dan aftellen met een adventskalender? Ze zijn er in zoveel soorten en maten! Wat denk je van een adventskalender met speciaalbiertjes, of met Tony’s Chocolonely chocolade? Of een…. of een…. lees maar even mee!

Tony’s Chocolonely – Kerst aftelkalender 

Het aftellen naar kerstmis was nog nooit zo leuk én lekker als met de Tony’s aftelkalender. Elke dag een vakje, zo wordt aftellen een feest. Steeds met een tiny verrassing in alle smaken van de regenboog. 25 dagen. 10 verschillende smaken.

Tony Chocolonely aftelkalender ANNE-WIES.NL

Check hier meer:
Tony’s aftelkalender

Pukka Thee biologische aftelkalender

Het prachtige adventskalender-boek van Pukka bevat 48 theezakjes in 24 smaken met heerlijke biologische kruiden, fruit en groene thee. Achter elk deurtje 2 zakjes in dezelfde smaak, dus genieten voor 2! De perfecte adventskalender voor alle theeliefhebbers, met elke dag een nieuwe, unieke kruidenthee voor een magische aanloop naar de Kerst. De theeën zijn gemaakt met kruiden van de hoogste kwaliteit – de blends zitten vol van de mooiste cadeaus van de natuur. De kalender is zorgvuldig samengesteld door een aantal van ’s werelds meest gepassioneerde kruidenexperts.

Pukka tea adventskalender

Check hier meer:
Pukka Thee

Speciaalbier adventskalender

Speciaalbier Adventskalender óf gewoon je perfect speciaalbier kerstcadeau welke je de wondere wereld van speciaalbier laat ontdekken! DARE TO DRINK DIFFERENT ADVENTKALENDER. Laat je verassen met dé enige echte Adventskalender bierbox. Denk aan bieren van KEREL uit België of Van Moll uit Eindhoven. Wees er snel bij, want OP=OP

bier adventskalender Gall

Check hier meer:
Gall&Gall

Yogi Tea adventskalender

Een feestelijke variant van 24 geselecteerde theesoorten voor een heerlijke adventstijd met YOGI TEA?. Yogi Thee Adventskalender is een prachtig cadeau om te geven voor het Advent seizoen en bevat 24 verrassende Ayurvedische theesoorten in een mooie cadeauverpakking. Achter ieder deurtje bevind zich een smakelijk theezakje met een inspirerende levenswijsheid, om heerlijk van te genieten in afwachting van kerst.

Yogi tea adventskalenderCheck hier meer:
Yogi Tea adventskalender

Rituals adventskalender

Adventskalender – The Ritual of Advent maakt in de aanloop naar kerst van elke ochtend een magisch moment met 24 fijne verrassingen. Verwen jezelf of iemand die jou dierbaar is deze december met luxe verrassingen die achter de deurtjes verstopt zitten.

Rituals Adventskalender

Check hier meer:
Rituals adventskalender

 

Meer inspiratie nodig?

Kijk hier even rond, daar zit vast een adventskalender naar jouw keuze bij!

 

🎄Kook deze KERST de sterren van de hemel!✨

 

🍇🥂Geen enkel culinair nieuwtje missen🍷🍴?
 Schrijf je dan hier in
voor onze wekelijkse nieuwsbrief en/of
volg Anne-Wies op
InstagramLinkedIn of Facebook