Kerstmis komt er alweer bijna aan. En wat is er leuker dan aftellen met een adventskalender? Ze zijn er in zoveel soorten en maten! Wat denk je van een adventskalender 2022 met kleine flesjes wijn of bier? Of een adventskalender met Tony’s Chocolonely chocolade? Of een…. of een…. lees maar even mee!

Wijn- of bier adventskalender Aldi

Tel af tot kerst met 24 bieren of wijnen. Inclusief een aantal van Aldi’s prijswinnende wijnen en bieren, zoals Kaapse Pracht, Adega de Pegões, Gran Livenza Cava en Steenbrugge Blond en Bruin.

Aldi bier en wijn adventskalender

Check hier meer:
aldi.nl

Tony’s Chocolonely – Kerst aftelkalender 

Het aftellen naar kerstmis was nog nooit zo leuk én lekker als met de Tony’s aftelkalender. Elke dag een vakje, zo wordt aftellen een feest. Steeds met een tiny verrassing in alle smaken van de regenboog. 25 dagen. 10 verschillende smaken.

Tony Chocolonely aftelkalender ANNE-WIES.NL

Check hier meer:
Tony’s aftelkalender

Pukka Thee biologische aftelkalender

De prachtige adventskalender van Pukka (zonder chocolade) bevat 24 zakjes met heerlijke biologische kruiden, fruit en groene thee. De perfecte adventskalender voor alle theeliefhebbers, met elke dag een nieuwe, unieke kruidenthee voor een magische aanloop naar de Kerst. De theeën zijn gemaakt met kruiden van de hoogste kwaliteit – de blends zitten vol van de mooiste cadeaus van de natuur. De kalender is zorgvuldig samengesteld door een aantal van ’s werelds meest gepassioneerde kruidenexperts.

Pukka thee adventskalender ANNE-WIES.NL

Check hier meer:
Pukka Thee

Flaviar Whisky adventskalender

De Flaviar Whisky advent kalender bevat 24 verschillende whisky’s van over de hele wereld. Elke dag richting kerst krijg je de kans om weer een parel te ontdekken: je gaat van de ene geweldige dram naar de andere. Deze adventskalender is het ultieme cadeau voor whisky liefhebbers die nieuwe smaken willen ervaren en gebieden willen verkennen!

Whisky adventskalenderCheck hier meer:
gall.nl

Yogi Tea adventskalender

Een feestelijke variant van 24 geselecteerde theesoorten voor een heerlijke adventstijd met YOGI TEA?. Yogi Thee Adventskalender is een prachtig cadeau om te geven voor het Advent seizoen en bevat 24 verrassende Ayurvedische theesoorten in een mooie cadeauverpakking. Achter ieder deurtje bevind zich een smakelijk theezakje met een inspirerende levenswijsheid, om heerlijk van te genieten in afwachting van kerst.

Yogi tea adventskalenderCheck hier meer:
Yogi Tea adventskalender

Rituals adventskalender

Adventskalender – The Ritual of Advent 2022 2D maakt in de aanloop naar kerst van elke ochtend een magisch moment met 24 fijne verrassingen. Verwen jezelf of iemand die jou dierbaar is deze december met luxe verrassingen die achter de deurtjes verstopt zitten. Deze rituals adventskalender bevat producten met een totale waarde van EUR 130, waaronder vier kaarsen uit de Private Collection, de premium homelijn.

Rituals adventskalenderCheck hier meer:
Rituals adventskalender

 

Meer inspiratie nodig?

Kijk hier even rond, daar zit vast een adventskalender naar jouw keuze bij!

 

🎄Kook deze KERST de sterren van de hemel!✨

 

🍇🥂Geen enkel culinair nieuwtje missen🍷🍴?
 Schrijf je dan hier in
voor onze wekelijkse nieuwsbrief en/of
volg Anne-Wies op
InstagramLinkedIn of Facebook