Thuisbezorgd.nl introduceerde het Food Trend Rapport 2021. In dit rapport zijn de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van smaak, eten en bestelgedrag opgenomen. Het rapport is tot stand gekomen aan de hand van geanonimiseerde data van alle bestellingen van het afgelopen jaar bij 12.000 aangesloten restaurants.

Van ‘food tribes’ tot eetbeleving en van functionele ingrediënten die beter zijn voor lijf en leden, tot kipgerechten met een bijzondere twist. De food trends voor 2022 laten zien dat de restaurantwereld én de smaak van Nederlanders in een stroomversnelling zijn gekomen.

Gijsbregt Brouwer, Food Trendwatcher en Country Director Thuisbezorgd.nl, ziet 6 belangrijke trends:

  • Beter eten voor je lijf
  • Food tribes en instagram
  • Eten is beleven
  • Klassiek wordt gepimpt
  • Kip in een hoofdrol
  • Gerechten uit de koude keuken

Bron en meer lezen over dit rapport: www.derestaurantkrant.nl

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!