De eerste foodmarkt van Den Bosch is binnenkort een feit: het kleurrijke nieuwe concept ‘De FAM’ opent in het voorjaar 2023 aan de Korenbrugstraat in de binnenstad van Den Bosch. Bezoekers kunnen er genieten van kleurrijke en bijzondere gerechten uit alle hoeken van de wereld, moeiteloos gecombineerd met de Bossche Bourgondische gastvrijheid.

De ‘urban’ uitstraling, locatie en het aanbod aan verschillende horecaconcepten maken de gloednieuwe foodmarkt dit voorjaar ‘the talk of the town’. Nog meer goed nieuws: enthousiaste horecaondernemers hebben nu nog de kans om hun dromen uit te laten komen op deze gloednieuwe locatie.

Foodmarkt De FAM: nieuw foodconcept

De knusse binnenstad van Den Bosch zit vol gezellige cafés en restaurants. Een foodmarkt ontbrak echter nog. Oprichter en bedenker van Foodmarkt De FAM, Stephanie Schulte, kent de stad en haar horeca-aanbod als geen ander. Als eigenaresse van de nabijgelegen restaurants Bistro Bon en Grand Café Carras zag ze volop kansen voor een nieuw foodconcept. Dankzij een geslaagde crowdfunding kan de foodmarkt binnenkort de deuren voor bezoekers openen. Het benodigde streefbedrag van € 525.000 was ruim op tijd binnen. De FAM biedt plaats aan 7 passievolle horecaondernemers.

Ondernemers van harte welkom!

Er is op dit moment nog ruimte voor originele foodconcepten met een verrassend aanbod aan shared dining porties. Met een relatief kleine investering krijgen ondernemers hier de kans om op deze A-locatie hun horecadroom te realiseren of een nieuwe vestiging van hun (franchise)concept te openen. De aandacht die de nieuwe foodmarkt genereert, de marketing die wordt verzorgd, de mogelijkheid om een stand te delen en een interessant netwerk aan collega’s zijn slechts enkele van de voordelen voor geïnteresseerden. Enthousiaste ondernemers zijn van harte welkom om zich kenbaar te maken.

Foodmarket De FAM ANNE-WIEs.N

De nieuwste hotspot van Den Bosch

Dankzij de toenemende populariteit van Den Bosch is de stad niet langer alleen voor locals een geliefde plek. De stad wordt steeds aantrekkelijker voor zowel locals en dagtoeristen uit binnen- en buitenland om te verkennen. Foodmarkt De FAM is de uitgelezen plek om na een dag in de stad spontaan aan te schuiven voor eten en drinken van uitstekende kwaliteit. De groene oase, gevuld met grote en kleine tafels, biedt plaats aan maar liefst 200 gasten. Op het gezellige terras kunnen nog eens 25 bezoekers zitten.

Shared dining en bediening aan tafel

In Foodmarkt De FAM word je als bezoeker verleid om allerlei wereldse smaken te proberen. Van de menukaart bestellen gasten gerechten uit verschillende keukens.  Hierdoor ontstaat vanzelf een shared dining concept. Bestellen is mogelijk via een QR-code of bij het bedienend personeel. Alle gerechten worden persoonlijk aan tafel geserveerd. Bij de nieuwste hotspot van de stad vind je daarom geen buzzers. De Bossche gastvrijheid blijft voelbaar in Foodmarkt De FAM. Het belooft een plek te worden die bezoekers verrast en uitnodigt om terug te keren.

Over foodmarkt De FAM

Adres: Korenburgstraat 9, Den Bosch
Openingstijden: Dinsdag t/m zondag van 9.00u tot 22.00u

Website: https://www.foodmarktdefam.nl/

E-mail: info@foodmarktdefam.nl

Instagram: https://instagram.com/foodmarktdefam

Voor horecaondernemers:

Interesse? Tof! Wij horen heel graag van je. Stuur ons een e-mail op: info@foodmarktdefam.nl met:

  • Jouw gegevens
  • Een omschrijving van je concept
  • Een korte onderbouwing waarom we jou nodig hebben in De FAM!

Bron: persbericht

🍇🥂Geen enkel culinair nieuwtje missen🍷🍴?
Schrijf je dan hier in
voor onze wekelijkse nieuwsbrief en/of
volg Anne-Wies op
InstagramLinkedIn of Facebook