Blue Monday? Now way! Met een daverende comeback van Loungy Monday verklaart Bij Jef op Texel de zomer officieel voor geopend. Voor de editie van 2020, die van 6 juli t/m 24 augustus plaatsvindt, zijn lekker eten en drinken, goede muziek en ontspannen samenzijn in een intiemere setting dan ooit, wederom de ingrediënten voor ’s lands zaligste eiland escape.

Met een klinkende line-up met gastkoks, muzikanten en DJ’s voegt Jef Schuur, patron cuisinier van Bij Jef, opnieuw een extra dimensie toe aan de beleving van zijn Texelse sterrenzaak. Voor Jef en SVH Meestergastvrouw en sommelier Nadine Mögling, krijgt deze editie van Lounge Monday een koperen randje: hij valt samen met de viering van Jefs 12,5 jarig jubileum als sterrenchef.

Jef: ‘We gaan deze zomer alleen maar toosten op het leven. We hebben binnen de beproefde formule onze nieuwe weg gevonden: zeven dagen per week open, een traiteur en afhaalservice erbij en niet mauwen maar lekker knallen.’

Gastkoks bij Bij Jef

Traditiegetrouw viert Jef de openings- en slotavond van het Loungy Monday-seizoen met enkele van zijn vrienden van Les Patrons Cuisiniers. Op 6 juli neemt Wilco Berends, van het met een ster bekroonde restaurant De Nederlanden in Vreeland, plaats naast Jef achter de kachel. En op 24 augustus staat Jef te jammen met sterrenchefs Yuri Wiesen, van restaurant Wiesen in Eindhoven en Jos Grootscholten, van Perceel in Capelle aan den IJssel.

Muzikale gasten

Ook op muzikaal vlak heeft Bij Jef’s Loungy Monday 2020 het recept voor een dikke zomerhit in huis. Naast zwoele sets van DJ Monte La Rue, DJ FEM K en Hans Stroeve zal ook de prijswinnende pianist en componist Michiel Borstlap deze zomer zijn opwachting maken.

Prijzen en beschikbaarheid

Tijdens Loungy Monday kunnen gasten op maandagen van 13 juli t/m 3 augustus genieten van één vast zevengangenmenu à € 125 (inclusief een glas Taittinger champagne bij ontvangst). Op de openings- en slotavond (6 juli en 24 augustus) wordt een zesgangenmenu geserveerd. Reserveren kan via bijjef.nl. Loungy Monday 2020 is vanwege de strikte inachtneming van alle covid-19- veiligheidsmaatregelen met een beperkt aantal zitplaatsen exclusiever en intiemer dan ooit. Maak van je Loungy Monday dan ook geen Blue Monday door te lang te wachten met reserveren.

BIJ JEF3

Bron: persbericht

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!